JERY7258 0 Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam.Mam pytanie,ile skib pługu uciągnie taki farmerek f4 7258. 3 czy 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SSaPeRR* 0 Napisano 17 Kwietnia 2012 Wszystko zależy jaka ziemia- zwięzła, glina, piachy, jaka klasa i jaki teren- płasko, pagórki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JERY7258 0 Napisano 17 Kwietnia 2012 Wszystko zależy jaka ziemia- zwięzła, glina, piachy, jaka klasa i jaki teren- płasko, pagórki. Umię raczej cięrzka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SSaPeRR* 0 Napisano 17 Kwietnia 2012 To raczej 3 skiby na ciężkiej. Lepiej trochę mieć zapasu mocy, lub szybszym biegiem jechać.Ten farmer to chyba coś około 65KM. Wedłóg mnie na cięzkie ziemie i do pługa czwórki za mało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JERY7258 0 Napisano 18 Kwietnia 2012 Takm właśnie myślałe. Ale kultywator z wałkami 2,8m chyba da radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SSaPeRR* 0 Napisano 18 Kwietnia 2012 Wydaje mi się że śmiało będzie śmigał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach