Luke16 0 Napisano 10 Listopada 2007 A brał ktoś taki ciągniczek dajmy to za 50 tyś zł na kredyt w jakimś banku??? I jak to jest z tym faktycznie (Oprocentowanie itp.)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tobiasz 0 Napisano 29 Stycznia 2008 mam zamiar przerobic stodołe wraz ze starą oborą na obore wolnostanowiskową (40krów)za 300tys!!jaki najlepszy kredyt??? mam powyżej 40 lat!!najlepiej zeby był bez wkładu własnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suzej 0 Napisano 3 Kwietnia 2014 Najlepiej udać się do jakiegoś pośrednika finansowego, oni też pośredniczą w kredytach gotówkowych.Więcej szczegółów zapewne nie dowiesz się na forum, może na stronie instytucji kredytowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziomekk 0 Napisano 26 Maja 2014 W idea expert też pomagają rolnikom przy skredytowaniu ciągników a nawet maszyn nierejestrowalnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Debra 0 Napisano 5 Lutego 2015 A nie orientowałeś się w dopłatach unijnych do różnego rodzaju sprzętu rolniczego? Istnieje sporo możliwości. Oczywiście nieraz nawet przy dotacji wkład własny nowego ciągnika jest spory, ale zawsze też można ratować się leasingiem. Co ważne na najbliższe lata nie powinno się to raczej zmienić. Ogólnie to taka okazja jak teraz może już prędko się nie powtórzyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal33 0 Napisano 9 Kwietnia 2015 Ogólnie na doradców trzeba uważać, pare lat temu w open finans jakis cham ubrał mnie w ubezpieczenie, które place do dzisiaj. Niestety ostatnio nie moglem dostać kredytu w swoim spółdzielczym i musiałem szukac innej opcji. Od sąsiada dostałem kontakt numer do osób od kredytów 880550515, niechętnie, bo niechętnie, ale zadzwoniłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jdomanski 0 Napisano 14 Kwietnia 2015 Ja ze swojej strony mogę polecić specjalistów z Agro Kapitał - korzystałem z ich porady kiedy szukałem kredytu pod zakup sprzętu rolniczego i muszę przyznać, że bardzo mi pomogli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ronyx 0 Napisano 14 Kwietnia 2015 Nie rozumiem... a czemu nie leasing? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ticzal 0 Napisano 18 Listopada 2015 Jak masz zabezpieczenie możesz każdy ciągnik kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mamakizio 0 Napisano 11 Lutego 2016 Teraz uważajcie bo banki podnoszą marże kredytów. Jest już drożej w wielu bankach. Wszystko przez ten podatek bankowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 11 Lutego 2016 ..... Wszystko przez ten podatek bankowy.Qówno prawda.Jest "pozorny" powód to czemu nie można by było zarobić(czytaj zedrzeć kasę).Cały ten błysk/szlif bankowy kosztuje."Wydumane" wynagrodzenia prezesów zarządów i całe inne bajery trzeba jakość pokryć.Plebs zapłaci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grucha99 0 Napisano 10 Maja 2016 Innej opcji nie ma jak tylko na kredyt.... A UE nie chce dać dotacji na zakup ciągnika ? Wiem że przecież oni bardzo chętnie wspierają rolnictwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Kwietnia 2017 Jakie są szanse na otrzymanie leasingu na dopiero rozpoczynaną działalność i w dodatku bez wkładu własnego? Czy w ogóle coś takiego jest możliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peres 0 Napisano 20 Kwietnia 2017 Szanse na lesing zawsze są. My dostaliśmy finansowanie na auto, które ma kilkanaście lat - dzwonisz do firmy leasingowej i zwyczajnie prosisz o ofertę pod swoje parametry. Z wymaganiami jest różnie - lepiej nie szukać bezpośrednio, tylko po agentach. Szukanie bezpośrednio może zająć więki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach