MMDD 0 Napisano 21 Lutego 2010 Ja rozumiem Tekmie - tez wolalbym sprzedawac produkcje po przyzwoitych cenach i sam decydowac na co wydam pieniadze zamiast zyc na garnuszku UE i kupowac drogie maszyny za jeszcze drozsze kredyty. Chociaz ja wierze, ze to sie w dluzszej perspektywie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 21 Lutego 2010 można kosić na polu i jednoczesnie ARiMR ja sam jeszcze pare lat temu nie wierzyłem że się uda a przecież dla każdego zarejestrowanego gospodarstwa w agencji jest zarezerwowana pula pieniędzy po którą można sięgnąć tylko trzeba chcieć.Nikt pieniędzy do domu nie przyniesie pozdrawiam. Nie dla wszystkich są zarezerwowane pieniadze. Jak to mój znajomy handlowiec powiada przy pracy na wsi trzeba mieć jeszcze troche szczęścia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilamarczykowska 0 Napisano 22 Lutego 2010 dokładnie ale czasami szczęsciu trzeba dopomuc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krasnal59 0 Napisano 31 Marca 2010 Potrzebuje ładowacz czołowy samopoziomujący z łyżką do Valtra Valmet 700 niemusi być orginalny i za nieduże pieniądze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibi843 0 Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam Czy jest na forum jakiś urzytkownik Valmeta 8600????Zastanawiam się nad kupnem takiego ciągnika ale jeszcze się nie zdecydowałem.Najbardziej chodzi mi o to jaki promień skrętu ma ten ciągnik czy lepszy niż ursus 914??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam.Promień skrętu 10.4 m według tej strony http://www.konedata.net/Traktorit/Valmet8300.htm a tu jest strona http://www.kuukuna.net/masinistit/11553.html a jak nie znasz języka to http://translate.google.pl/#auto|pl| a tu jest instrukcja obsługi tylko że nie po polsku http://www.valtra.fi/extras/332.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zibi843 0 Napisano 16 Kwietnia 2010 A czy warty jest ten ciągnik zainteresowania czy lepiej poszukać innych marek jak z częściami- czy dostępne i czy są drogie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekbrzozowski5 0 Napisano 20 Sierpnia 2010 Witam. MAm problem z Valtrą T160 występuje błąd L254. Ciągnik momentami gwałtownie traci obroty, przerywa, czasami gaśnie. Układ paliwowy czysty i szczelny ponieważ gdyby był rozszczelniony to ciągnik by się zapowietrzał. Co może być przyczyną błędu i wadliwej pracy silnika? (Czasami jest wszystko ok a czasami nie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas120 0 Napisano 3 Października 2010 masz instrukcje obsługi albo kontakt z serwisem? L 254 jak pamiętam to dotyczy ciśnienia paliwa za filtrem w moim ciągniku taki kod genetował wadliwy czujnik ciągnik prawidłowo pracował ,po odłączeniu tegoż czujnika a później wymianie na nowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matii 0 Napisano 28 Listopada 2010 Mam prosbe czy mogliby sie koledzy ktorzy posiadaja ciagnik valtra n92 lub o podobnej mocy wypowiedziec o jej awaryjnosci słabych punktach i czy sa zadowoleni z dokonanego wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SZREKFL6 0 Napisano 30 Listopada 2010 My nabyliśmy jakies 4 miesiace temu VALTRE A 92 101 lub 102 konie mechaniczne. Na tą chwile ma nabite na budziku okolo 270 mth. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas120 0 Napisano 27 Marca 2011 mam problem z Valtrą a mianowicie trochę po chodzi i się wuświetla kod L353 a po chwili L 254 i się zapowietrza i gaśnie sprawdziłem wszystkie przewody uszczelnienia założyłem nowe filtry i dalej to samo i już nie mam pomysłu a na serwis muszę czekać do czwartku ktoś może miał podobny przypadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlak12345 0 Napisano 15 Kwietnia 2011 Czy znajdę tu na forum użytkownika Valtry N82 ... Interesuje mnie opinia czy warto inwestować w ten sprzęt.. chodzi mi o koszty eksploatacyjne, awaryjność itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukas120 0 Napisano 15 Kwietnia 2011 moim zdaniem aktualnie valtra ma słabą sprzedaż co przekłada się na wysokie ceny usług i części zamiennych no bo generalny importer musi się utrzymać a jeśli hodzi o model N82 to wielu urzytkowników narzeka na moc i dynamikę małych Nek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawlak12345 0 Napisano 19 Kwietnia 2011 Czyli nie znajdę tu na forum ani jednego użytkownika Valtry N-ki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomass12345 0 Napisano 24 Kwietnia 2011 Wiem że nie każdy musi posiadać ww sprzęt ale jakbyście choć podpowiedzieli gdzie można na ten temat poczytać to czekam na sugestię.... Nie wszystko daje się wygooglować niestety..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam.Tą stronę znasz http://www.valtra.us/extras/75.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebawet 0 Napisano 12 Sierpnia 2011 Jestem zainteresowany kupnem valtry 6850 rok 2007 Jeśli ktoś ma opinie o tym motelu to proszę o napisanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokobongo 0 Napisano 15 Sierpnia 2011 ja kupiłem pol-mot h 10014 niby to waltra a ktoś ma taką ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilamarczykowska 0 Napisano 16 Września 2012 panowie mam problem z valtrą t121 hi-tech nie zawsze rozłancza przedni napęd.Zauważyłem to podczas orki po wyłączeniu napędu cły czas ciągnoł wyłączył sie dopiero po przejechaniu jkis 800 metrów.Sprawdziłem elektrozawór działa prąd także dochodzi lampka na desce gasnie a przud ciągnie.Bywa tak ze wyłącza się 10 razy a raz nie wyłaczy dopiero po dłuższym czasie gdzie może by przyczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rokusio 0 Napisano 12 Stycznia 2013 Czy w waszych n111e po włączeniu przycisku ECO widzicie jakąś różnice w pracy silnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol.kar 0 Napisano 13 Lutego Witam chce kupić valtra 8550 jest na olx w woj Mazowieckim z turem może ktoś o niej coś słyszał lub ja oglądał i coś o niej wie Nosarzewo Polne miejscowość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach