XT600 0 Napisano 6 Maja 2012 Witam Nigdzie nie znalazłem informacji na temat tego ciągnika dlatego postanowiłem założyć nowy temat. Od dłuższego czasu szuka ciągnika poniżej 60 KM. W oko wpadł mi Steyr 8070 ale nie mogę znaleźć żadnych sensownych informacji na temat tego ciągnika (chodzi mi dokładnie o ten model). Znalazłem co prawda jakiegoś "zimnego kotleta" na tym forum ale poza informacją o rzekomym dużym zużyciu paliwa nic interesującego nie wyczytałem (temat dotyczył innego modelu i był założony w konkretnym celu). Gdyby ktoś coś wiedział o tym modelu będę serdecznie wdzięczny za info. P.S. Dojczlandzkiego nicht fersteien wiec niemieckie i austriackie strony niewiele mi dadzą. Z góry dzięki za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 6 Maja 2012 a google tlumacz ci nie pomoze ?kiedys troche pojezdzilem steyrami,to dobre ciagniki byly, tylko ze teraz moze byc problem z czesciami, lepiej poszukaj jakiegos bardziej popularnego traktora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XT600 0 Napisano 6 Maja 2012 a google tlumacz ci nie pomoze ?kiedys troche pojezdzilem steyrami,to dobre ciagniki byly, tylko ze teraz moze byc problem z czesciami, lepiej poszukaj jakiegos bardziej popularnego traktora. Kiedyś w ten sposób próbowałem tłumaczyć artykuł o BMW. Wychodziły takie pierdoły, że głowa mała. Generalne słabo jest z małymi ciągnikami. Za Steyrem przemawiają dźwignie zmiany biegów umieszczone przy prawej nodze. Niby pierdoła ale ma duże znaczenie. Bardzo napaliłem się na Renaulta 551S i jedyną rzeczą która mnie do tych ciągników zniechęca to właśnie dźwignie umieszczone centralnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach