atarnow 0 Napisano 15 Maja 2012 Zastanawiam się, gdzie mogę znaleźć najlepszą ofertę kredytu konsolidacyjnego. Ktoś już zastanawiał się nad tym? Ktoś brał? Gdzie jest najtaniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
megi12 0 Napisano 18 Maja 2012 Kredyt konsolidacyjny Alior Banku jest dość dobry.. masz prowizje 0% i wypłate środków nawet w 1 dzień.. tutaj wiecej info: (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suzej 0 Napisano 30 Maja 2012 To nie tak, że da się od razu powiedzieć gdzie najtaniej, wszystko zależy co i jak chcesz konsolidować. Stron co oferują kredyty jest bardzo dużo ale i tak trzeba kontaktować się z każdym bankiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vicotria 0 Napisano 1 Kwietnia 2013 Jest wiele banków oferujących tzw. kredyt konsolidacyjny. Bo jeżeli chodzi o to, gdzie by tu wziąć taki kredyt to możemy go wziąć wszędzie. Najważniejsze są oferty. Jaka kwota? Okres spłaty? Jaka waluta ( bo są ludzie co biorą kredyty w różnych walutach) Wyszukiwarka bardzo nam się wtedy przyda. Jest bezstronna i nie reklamuje danego banku. Rzetelnie wyszukuje oferty dla nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tysdiacz 0 Napisano 23 Października 2013 Nie ma najlepszej oferty kredytu konsolidacyjnego. Jest tego sporo, trzeba po prostu porównywać oferty poszczególnych banków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szerky 0 Napisano 28 Października 2013 O atrakcyjnych kredytach konsolidacyjnych i dosyć ważnych kwestiach w tej sprawie czytałem w internecie (link). Warto zajrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman80 0 Napisano 28 Października 2013 Ja szukam takiego z niskim oprocentowaniem , w bik mam czystą kartotekę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach