Skocz do zawartości
Michał 1055

international Case 1055

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak wyregulować sprzęgło w case 1055 lub 955,nie rozłącza mi wom jak do tego się zabrać czy łożysko oporowe ma cały czas się kręcić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego pokasuj luzy na cięgnach od WOM pod kabinom luz na tulejce co trzyma się dźwignia w kabinie. łożysko nie ma prawa ocierać o łopatki sprzęgła łopatki reguluje się w środku po rozjechaniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kolego pokasuj luzy na cięgnach od WOM pod kabinom luz na tulejce co trzyma się dźwignia w kabinie. łożysko nie ma prawa ocierać o łopatki sprzęgła łopatki reguluje się w środku po rozjechaniu
Dzięki, luzu nie mam na tulejce,to znaczy wałek mogę włączyć dźwignią ale tylko na zgaszonym silniku,bo tak to tylko trzeszczy i się nie załancza bo sprzęgło nie rozłącza. To czyli żeby ustawić łopatki w nim to muszę rozjeżdżać a jak do tegp się zabrać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomy ma international 885 XL to włączanie wałka ma hydrauliczne a , ma model 744 to włączanie ma dźwigniom wymieniałem mu tarcze sprzęgłowom to na sprzęgle po rozjechaniu jest regulacja wstępna Mierzysz suwmiarkom odległości dźwigienek pierwszego stopnia potem mierzysz grubość łożyska oporowego drugiego stopnia odejmujesz to od wartości odległości pierwszego stopnia odległości dźwigienek i ustawiasz i kontrujesz . Tych modeli to trochę jest masz tu stronę katalogowo przesłonom przez moje kolegi temkela wpisz numer modelu to wyskoczy i zapoznasz się za friko http://www.caseih.co.nz/default.asp?sid=74&cid=1638872565&aid=

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Znajomy ma international 885 XL to włączanie wałka ma hydrauliczne a , ma model 744 to włączanie ma dźwigniom wymieniałem mu tarcze sprzęgłowom to na sprzęgle po rozjechaniu jest regulacja wstępna Mierzysz suwmiarkom odległości dźwigienek pierwszego stopnia potem mierzysz grubość łożyska oporowego drugiego stopnia odejmujesz to od wartości odległości pierwszego stopnia odległości dźwigienek i ustawiasz i kontrujesz . Tych modeli to trochę jest masz tu stronę katalogowo przesłonom przez moje kolegi temkela wpisz numer modelu to wyskoczy i zapoznasz się za friko http://www.caseih.co.nz/default.asp?sid=74&cid=1638872565&aid=
Dzięki bardzo ale możesz mi jaśniej napisać tak na chłopski rozum jak z tymi odległościami łopatek ma być

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi