DOMINATOR 0 Napisano 12 Lipca 2006 Gdzie się wybieracie na wakacje lub gdzie byliście? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gollum 0 Napisano 12 Lipca 2006 Ja za troche ponad dwa tygodnie jadę z rodziną na Krym. Bilety na pociag już kupiłem (po niedawnej podwyżce ukraińskie są dwukrotnie tańsze od polskich). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 12 Lipca 2006 Hehe to super wycieczkę masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cortez 0 Napisano 12 Lipca 2006 A ja uderzam na "wczasy pod gruszą" bo niestety długi nie pozwalają na urlopowe szaleństwa w tym roku Marzyło mi się zeby wyskoczyć do Mielna chociaż tak na 3 dni ale niestety w tym roku trzeba to odłożyć Takze ja jade tylko do Kolobrzegu na weekend 21-23 lipca ale to głównie ze względu na impreze Sunrise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tio 0 Napisano 20 Lipca 2006 A ja sie wybieram na woodstock i pod koniec sierpnia do Szweji promem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 20 Lipca 2006 a ja jak zwykle dowiem się na 5 min. przed wyjazdem gdzie jadę ma to i swoje dobre strony (życie na krawędzi ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tio 0 Napisano 21 Lipca 2006 Nom to dzisiaj na Basowiszcza ktoś tu z obecnych sie też moze wybiera?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 21 Lipca 2006 Ja obiecałem dzieciakom, że po żniwach pojedziemy nad morze na pare dni, ale co z tego wyjdzie? czas pokaże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibon ... 0 Napisano 22 Lipca 2006 ja przez te wakacje nigdzie nie wyjeżdzam ale za to nauczyłem sie jeżdzić konno a przy okazji poznałem (słowo zostało usunięte)ch ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 24 Lipca 2006 Ja obiecałem dzieciakom, że po żniwach pojedziemy nad morze na pare dni, ale co z tego wyjdzie? czas pokaże. ja mam morza pod dostatkie dlatego też chciałabym wyjechać w góry ale znając życie i tak wyląduję w Pile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 24 Lipca 2006 Nom to dzisiaj na Basowiszcza ktoś tu z obecnych sie też moze wybiera?? ja mialem przyjechach do Gródka - ale niestety - nie wyszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tio 0 Napisano 24 Lipca 2006 Oho moge powiedziec, ze było super!!!! tylko raz w karetce lezałem ale i tak fajnie było to co teraz na Woodstok?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 24 Lipca 2006 Nom to dzisiaj na Basowiszcza ktoś tu z obecnych sie też moze wybiera?? ja mialem przyjechach do Gródka - ale niestety - nie wyszło... do Gródka by mroczki zobaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 25 Lipca 2006 Oho moge powiedziec, ze było super!!!! tylko raz w karetce lezałem ale i tak fajnie było to co teraz na Woodstok?? na wood nie dam rady ale za to na Hunterfest jak najbardziej tio, jak to w karetce? czyzby stan alkoholu we krwi przekroczyl bezpieczna granice? japka - jakie kurde mroczki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gufi83 0 Napisano 25 Lipca 2006 ja mam do wudstoku ok 60 kilosa może sie wybiore chociaż tam smierdzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tio 0 Napisano 25 Lipca 2006 nie nie nie alkohol we krwi miał poziom bezpieczny a jakos tak lekko mi sie film urwał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 25 Lipca 2006 hahaha no tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 25 Lipca 2006 nie nie nie alkohol we krwi miał poziom bezpieczny a jakos tak lekko mi sie film urwał jednym słowem tio porządziłeś mariuszku jak możesz nie wiedzieć jakie mroczki hihi (wiem, że wiesz bo to Twój serial zycia ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 25 Lipca 2006 nie nie nie alkohol we krwi miał poziom bezpieczny a jakos tak lekko mi sie film urwał jednym słowem tio porządziłeś mariuszku jak możesz nie wiedzieć jakie mroczki hihi (wiem, że wiesz bo to Twój serial zycia ) no parzadzil.. jak rzadzenie zakonczyl w karetce to juz musialo byc grubo japeczko - tja, mroczki to moj serial zycia - ja sam jestem mroczny, nigdy sie nie smieje i sram pentargamam haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 25 Lipca 2006 Oj jak juz MariusZek cosik napisze to nie ma bata we wsi a tak włąsciwie to co ty jesz że masz takie a nie inne odchody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 25 Lipca 2006 Oj jak juz MariusZek cosik napisze to nie ma bata we wsi a tak włąsciwie to co ty jesz że masz takie a nie inne odchody jedzenie ktore ma w sobie duzo wapnia, magnezu i zelaza hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 26 Lipca 2006 Hello ludziska kupe lat Tylko Japkę poznaję, no właśnie, buziaki droga Japciu a gdzie D@N, gdzie Vill?? No i Arimka i Figar0 i jeszcze kilka innych osób??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 26 Lipca 2006 Jejku Luboziaczku faktycznie kopę lat jak Ciebie juz dawno nie widziałam tu i tam i wszędzie (włąściwie ) caluski wielkie Z tego co wiem to villuś i D@Nik szaleją po Polsce na urlopie takim to dobrze Ja lecę od poniedziałku na urlop i też będę smigać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 26 Lipca 2006 a ja mam dzisiaj seksualny stosunek do pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
japka 0 Napisano 26 Lipca 2006 ja też i pespektywa urlopu jeszcze bardziej mnie rozleniwia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach