kyku1991 0 Napisano 24 Maja 2012 mam problem z podnośnikiem bo jak chce podnieść np kosiarke i wogule nie chce iśc do góry jak jest ciągnik przechylony a jak jest na prostym to do góry bez problemu idzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SSaPeRR* 0 Napisano 24 Maja 2012 Sprawdź stan oleju w skrzyni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyku1991 0 Napisano 24 Maja 2012 oki dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyku1991 0 Napisano 26 Maja 2012 i jeszcze mam taki problem ze mi podnosnik nietrzyma tylko opada jak ma cos zapięte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 27 Maja 2012 Witam.Od utrzymania podniesionego podnośnika odpowiadają:zespół tłok-cylinder z zaworem bezpieczeństwa,rozdzielacz oraz połączenia pomiędzy tymi elementami.Czyli zdemontować podnośnik i sprawdzić cylinder i tłok.Tutaj uszkodzenia można oszacować wzrokowo.Rozdzielacz żeby sprawdzić,to już raczej na specjalistycznym sprzęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach