malwinka_a 0 Napisano 30 Maja 2012 witam zakładałem do niej cała nowa instalacje (nie było zadnych problemów wszystko działało jak potrzeba) postanowiłem dzisiaj dodać na przód swiatła pozycyjne. podłaczyłem wszystko ok przekrecam kluczyk swiatła sa wciskam hamulec i pozycyjnych nie ma (toznaczy sa ale tylko ten drucik w zarowce lekko sie jarzy na czerwono). masa jest na 100% powiedzcie mi co moze byc źle??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekmarian 0 Napisano 2 Czerwca 2012 Widzę że nie jesteś kompletny laik w elektryce jak sam zakładałeś tylko według mnie nie masz masy innej opcji nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
simer 0 Napisano 2 Czerwca 2012 Witam a jak włączysz kierunkowskaz to też przygasają?Pamiętaj ze najlepsza masa to podłączenie wywrotu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malwinka_a 0 Napisano 2 Czerwca 2012 jak włacze kierunkowskazy wszystko jest ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach