Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 Witam ma do sprzedani amaszyny rolnicze sieczkarnie jednorzedowe każdej firmy , siewniki, przewracarki i zagrabiarki do siana, beczki ascenizacyjne 3000l-5000l, dmuvhawy do zboża oraz inne sprowadz\am na zamówienie stany wszystki maszy są idealne nie sprowadzam gratów zapewniam dowóz prosze pisać na e-maila kanar100@o2.pl lub na forum wiadpomości sprawdzaam codziennie więc szybko odpisuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 13 Lipca 2006 Potrzebuje siewki do nazwozu dwutalerzowej do 2 tys co masz do zaoferowania.odpisuj na forum TO ja od tego pottingera OK) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 No mam tą Amazonke Zaf 603 Cena ok 1800zł ale jest ładna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 13 Lipca 2006 masz przenosniki slimakowe ( zmijka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 musiał bym zobaczeć czy są w Niemczech ale ma dmuchawy po 1500zł z kompletem rur ok 12 m 2,3 lub 4 kw 30min przyczepa czasami nawet nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xsc924 0 Napisano 13 Lipca 2006 dmuchwe mam tylko ze z stropu trzeba rzucac recznie:D a ile moze kosztoeac taka zmijka z niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 13 Lipca 2006 Czy jest mozliwos przeslania zdjecia na janikula.dariusz@neostrada.pl ?Czy walek tez jest do niej? Czy cena ulegnie malej negocjacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 dmuchwe mam tylko ze z stropu trzeba rzucac recznie:D a ile moze kosztoeac taka zmijka z niemiecniewiem żmijek akurat nie sprowadzam zobacz na www.autogielda.pl tam są lub na allegro /edit - Czw Lip 13 20:44:46Czy jest mozliwos przeslania zdjecia na janikula.dariusz@neostrada.pl ?Czy walek tez jest do niej? Czy cena ulegnie malej negocjacji?Jest wszystko do niej wałek widział pan jak wygląda na allegro proszę się decydować szybko bo jutro go mogę sprowadzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 13 Lipca 2006 podaj link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 http://www3.traktorpool.de/suchen/detail.php?masch_id=554402 zobacz ten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 13 Lipca 2006 a cos innego mozetaki rau albo booggle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 Nic z tego ja radze kupić Amazone bo jest dobre to mam je śćągać???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 13 Lipca 2006 za ile ostatcznie by poszedl prosze wziac uwage ze to druga maszyna jaka jak mam zamiar kupic a jeszcze gruber w przyszlosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 Ostatecznie za 1700 zł 100 zł na flachę już opuściłem pasuje??? będziecie zadowoleni wejdź tutaj na chat to pogadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 13 Lipca 2006 na jaki chat podaj link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 http://www.ppr.pl/chat.php szybko wejdz czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 13 Lipca 2006 a jakie masz tre beczki asenizacyjne podaj dokladny litraz i stan tecxhniczny i wyposazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 Tak ma jutro jadę po jedną 3000l stan bdb komplet węzy ocynkowana, pompa ssaca tłocząca,otwierany tył, Cena ok 6500 co s spuszczę zapewniam oczywiście dowóza jak pan ainteresuje bo mogę sprowadzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 13 Lipca 2006 a zdjecia moglbym jakies prosic a ta 5tys litrow ile kosztuje??i tez bym prosil o zdjecia:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 Mam też do sprowadzenia 5000l cena ok 8000zł ale jest piękna jeszcze są naklejkte sam osprzęt co tamta i zdj dipiero jak sprowadzę jest pan zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 13 Lipca 2006 a po ta 3tys jedziesz jutro dla kogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 nie ... ale może być dla pana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 13 Lipca 2006 narazie ja sie zastanawiam ale zdjecia by mi pomogly w wyborze a prosil bym o tej 3tys i 5tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 13 Lipca 2006 http://www2.traktorpool.de/suchen/detail.php?masch_id=554980 tak wygłąd 5000l w takim samym stanie jest 3000 przepraszam ale musze już kończyć nie pan pisze SMS na numer 880 814 304 to się dogadamy bo umnie maszyny szybko idą wię cradze się szybko zastanawiać pozostajemy w kontakciew komórkowym czekam YTERAZ na pana sms dowidzenia /edit Do Autora posta: Może Pan przestać odpowiadać, przez przycisk Cytuj. Z góry dziękuję. MOD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 0 Napisano 14 Lipca 2006 wiedzialem ze to bedzie taka brzydka wiec poprosilem o zdjecie nie podoba mi sie wole polskie chociaz maja lepsze oponki i ladniejszsy wyglad a swoja droga to jest stara pewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach