Krzysztof Sturlis 0 Napisano 23 Listopada 2006 Czy znacie może kogoś lub jakąś firmę która sprzedaje kombajny zbożowe ale idzie też na zamiany. Mam do zbycia atrakcyjną działkę /siedlisko/ w warm.-maz. 1ha z domem /dworek/ ok 200m2 z budynkiem gosp. wycena 45tys. euro. Interesuje mnie BSZ 110; Class; deutz-fahr najlepiej z stołem do rzepaku i wózkiem. Za wszelkie odpowiedzi DZIĘKUJĘ!Więcej szczegółów co do działki sturlis_krzysztof@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FQ 0 Napisano 23 Listopada 2006 Kupię MF 365,375,375T lub 390 po 90r. --- furti82@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chłop z Mazur 28 0 Napisano 23 Listopada 2006 Oferuję każdy rodzaj maszyn rolniczych sprowadzanych przeze mnie ze Szwecji.Ciągniki, Pługi, Siewniki zbożowe-Combi, zwykłe, Rozsiewacze nawozów,Wały, Wałki i agregaty, Kombajny zbożowe,prasy.Byłe woj. ciechanowskie Kontakt:maciek.greg@autograf.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawoo 0 Napisano 24 Listopada 2006 Kupię przyczepę najlepiej 6-8ton wywrot lub sztywna w cenie do 3tys.Najlepiej z okolic Świetokrzyskiego.pawel.kaczm@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam 0 Napisano 24 Listopada 2006 Kupie ciągnik sadowniczy od 60-80 km szer. po zewnątrz do 145cm. lukaszkrukowski@02.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 26 Listopada 2006 sprzedam prase rolującą claas rollant 44 120x 120 stan bdb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 26 Listopada 2006 Oferuję każdy rodzaj maszyn rolniczych sprowadzanych przeze mnie ze Szwecji.Ciągniki, Pługi, Siewniki zbożowe-Combi, zwykłe, Rozsiewacze nawozów,Wały, Wałki i agregaty, Kombajny zbożowe,prasy.Byłe woj. ciechanowskie Kontakt:maciek.greg@autograf.pl a miałbys może siewnik 3m talerzowy do zboża? i prase rolującą welger rp200 z nożami lub deutz fahr gp320 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 26 Listopada 2006 sprzedam class rollant 44 walcowastan bdb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz.paw 0 Napisano 27 Listopada 2006 Sprzedam prase SIPME 263 rok 1988 zmiennokomorowa podbieracz 2metry wymiary balotow 150x150 stan bardzodobry cena do negocjacji 8500zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karlos 0 Napisano 27 Listopada 2006 poszukuje fortschritta 323a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzysiekMF 0 Napisano 28 Listopada 2006 Witam jesli by ktos miał do sprzedania zetora 5245/6245/7245 od 85 w zwyż w cenie do 25000zł to prosze o kontakt : tuareg1989@o2.pl lub 508837853 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
david_a 0 Napisano 28 Listopada 2006 Witam jesli by ktos miał do sprzedania zetora 5245/6245/7245 od 85 w zwyż w cenie do 25000zł to prosze o kontakt : tuareg1989@o2.pl lub 508837853 zajrzyj w telegazete tvp1.dzis przeglądalem i widzialem 5245 za 19tys +vat ale nie pamietam rocznikastrony 547, 548, 549 o ile dobrze pamiętam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzysiekMF 0 Napisano 28 Listopada 2006 Widziałem i tu apelacja do wszystkich uważajcie na tego gościa bo on poprostu chce wyrolować dzwoniłem do niego i specjalnie jeszce kolega i podał na inne adresy mi powiedział ze wyjeżdża z niemiec a jemu ze jedzie z koszalina :D naciagacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
david_a 0 Napisano 28 Listopada 2006 Widziałem i tu apelacja do wszystkich uważajcie na tego gościa bo on poprostu chce wyrolować dzwoniłem do niego i specjalnie jeszce kolega i podał na inne adresy mi powiedział ze wyjeżdża z niemiec a jemu ze jedzie z koszalina :D naciagacz dobrze wiedziec ja tam po nich nie dzwonię bo traktorka nie kupuję ale sledze bo mysle nad prasą i patrze jakie są tam ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jack4032 0 Napisano 28 Listopada 2006 sprzedam 25 ton owsa, ladny, gruby, zebrany przed deszczem. Wojewodztwo dolnoslaskie Lwówek Ślaski. Kontakt 075 783 30 41, jacektonie@op.pl, gg 6627783 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rad10 0 Napisano 28 Listopada 2006 Kupie 20 ton jeczmienia pszenzyta jezeli ktos ma do sprzedania prosze o kontakt i cene.Ja wielkopolska powiat Oborniki wielkopolskie tel.602834582 gg.1403538 Pozdrawiam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiltonik 0 Napisano 29 Listopada 2006 Kupię pług obrcalny Kverneland 3-skibowy szerość 50cm na skibę, koło gumowe i przedpłużki żeby posiadał.Kontakt:uraa@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz200 0 Napisano 29 Listopada 2006 poszukuje przynajmniej czesci katalogu ze stronami na ktorych jest hydraulika od JD3640 z 1990 roku.z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 29 Listopada 2006 Widziałem i tu apelacja do wszystkich uważajcie na tego gościa bo on poprostu chce wyrolować dzwoniłem do niego i specjalnie jeszce kolega i podał na inne adresy mi powiedział ze wyjeżdża z niemiec a jemu ze jedzie z koszalina :D naciagacz dobrze wiedziec ja tam po nich nie dzwonię bo traktorka nie kupuję ale sledze bo mysle nad prasą i patrze jakie są tam ceny mam prasę na sprzedaż claas rollant 44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
david_a 0 Napisano 29 Listopada 2006 Widziałem i tu apelacja do wszystkich uważajcie na tego gościa bo on poprostu chce wyrolować dzwoniłem do niego i specjalnie jeszce kolega i podał na inne adresy mi powiedział ze wyjeżdża z niemiec a jemu ze jedzie z koszalina :D naciagacz dobrze wiedziec ja tam po nich nie dzwonię bo traktorka nie kupuję ale sledze bo mysle nad prasą i patrze jakie są tam ceny mam prasę na sprzedaż claas rollant 44 szukam kostki z224. w sumie to ją mam i to pod nosem ale ma uszkodzony podbieracz (wymienic tylko pare bzdetow to nic nie bylo pogięte). dlatego rozglądam się zeby wiedziec ile zaproponowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepcio11 0 Napisano 29 Listopada 2006 Ma może ktoś do sprzedania zetorka 5211 bo chciałbym kupić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielon 0 Napisano 29 Listopada 2006 sprzedam 2 mlode kozy po mlecznej matce kontakt pzielinski20@wp.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulo301 0 Napisano 30 Listopada 2006 poszukuje c 330 oferty prosze kierowac na pawlo301@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomu 0 Napisano 30 Listopada 2006 A ja sprzedam c 330 w bardzo dobrym stanie, i malo uzywana. Moje gg 4760148 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kizo 0 Napisano 30 Listopada 2006 do grzegorz200 może luknij sobie na internetowy katalog JDhttp://jdpc.deere.com/jdpc/servlet/com.deere.u90490.partscatalog.view.servlets.HomePageServlet_Alt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach