matiizz 0 Napisano 31 Grudnia 2006 Kupię prase rolującą Claas Roland 44 lub Welger RP 12.Może być do małego remontu.Mile widziane fotki.szycam@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wjmarcia 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Kupię śrutownik ssąco-tłoczący o mocy silnika 7,5 do 11kW, produkcji polskiej, oraz wagę elektroniczną do 300 kg. Informacje na emeil wjmarcia@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Do kisiel3637: Może masz prasy rolujące albo sprowadzasz?? ja mam claasa rollanda 44 na sprzedaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel3637 0 Napisano 1 Stycznia 2007 tak sprowadzam a jako ccesz i za jakie pieniondze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
młody farmer 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Interesuje mnie walcówka z nożami i rotorem z szerokim podzbieraczem, owijanie na siatkę i sznurek dobrze żeby miała szerokie koła i wyrzutnik z tyłu. Skąd sprowadzasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 1 Stycznia 2007 hej a sprowadzasz kombajny buraczane mnie intersuje jakis z zbiornikiem na liscie firmy kleine lub stoll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Może ktoś napisać do czego słóży rotor, bo słyszałem dwie wersje. Jedna to taka że szybciej można prasować a druga to taka że podbierana masa jest równo rozkładana w komoże prasującej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
młody farmer 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Obie wersje są właściwe Tylko szybsza jazda zależy od mocy ciągnika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 1 Stycznia 2007 Poza tym rotor potrzebuje mniejszą moc ciągnika niż nagarniacze palcowe - wynika to ze stałego i równomiernego rozkładania masy na noże. Po prostu na rotorze palce rozmieszczone są s-kształtnie i nie ma "bicia" podajników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian892 0 Napisano 1 Stycznia 2007 MAM PYTANKO ILE POTRZEBA MOCY ŻEBY PRACOWAĆ PRESĄ RAZEM Z OWIJARKĄ DO SIANOKISZONEK :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 1 Stycznia 2007 MAM PYTANKO ILE POTRZEBA MOCY ŻEBY PRACOWAĆ PRESĄ RAZEM Z OWIJARKĄ DO SIANOKISZONEK w mojej okolicy widziałem gościa z taka prasą claasa ursusem 1224 i raczej go nie przemeczał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel3637 0 Napisano 2 Stycznia 2007 Interesuje mnie walcówka z nożami i rotorem z szerokim podzbieraczem, owijanie na siatkę i sznurek dobrze żeby miała szerokie koła i wyrzutnik z tyłu. Skąd sprowadzasz?? claas - Variant 180 ta wyżej jest z 1997r robi bele od 2,10m- 0,9m-1,7m tylko na pasy ale orginalny lakier a sprowadam je z firmy mojej w niemczech bo mam komis tam jusz wiele osub umnie kupiło ciongniki ze wsi.cena 44000zł do negocjaci A to 2 Claas Rollant 66 1996r 2,10m- 1,50m na noże tesz w stanie bdb 62000zł do negocjaci . WELGER RP 12 1998r bieże 1,65 bele na noże cena 32000zł do negocjaci ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel3637 0 Napisano 2 Stycznia 2007 hej a sprowadzasz kombajny buraczane mnie intersuje jakis z zbiornikiem na liscie firmy kleine lub stollNom a jaki cie interesuje a to ta ostatnia belarka welgera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
młody farmer 0 Napisano 2 Stycznia 2007 Kisiel3637: Bez obrazy ale te ceny są kosmiczne Za takiego np. Welgra rp12 to może ok. 12-13 tys. a pozatym to w tym modelu nie ma noży a nawet brak szerokiego podzbieracza bo jest tam tylko 140 cm a nie 2m. A co do tego Claas'a 66 to śmiech porywa bo takie 150 to 20-25tys. A pasówka to nas nie intersuje!!! Widze że nic konkretnego nie masz ... nawet się w cenach maszyn na rynku obecnie nie orientujesz Za taką kase to są sprzety że mucha nie siada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 2 Stycznia 2007 kupię mieszalnik paszy sypkiej pionowy 1,5t ewentualnie 1t używany w rozsądnej cenie 887947916 rolnik@interia.pl wielkopolska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traktorpool 0 Napisano 3 Stycznia 2007 Na naszej stronie www.traktorpool.pl można znaleźć ciągniki i wszelkie maszyny rolnicze takich producentów, jak na przykład: Agromechanika, Allgaier, BCS, Bielarus, Case IH, Claas, Crystal, David Brown, Deutz-Fahr, Farmtrac, Fendt, Fiat, Ford, Fortschritt, Goldoni, Hanomag, JCB, John Deere, Kubota, Lamborghini, Landini, Lanz Aulendorf, Lanz Manheim, MAN, Massey Fergusson, Mercedes Benz, New Holland, Porsche, Renault, Same, Steyr, Ursus, Valtra, Volvo, Zetor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traktorpool 0 Napisano 3 Stycznia 2007 Na www.traktorpool.pl można znaleźć ciągniki i wszelkie maszyny rolnicze takich producentów, jak na przykład: Agromechanika, Allgaier, BCS, Bielarus, Case IH, Claas, Crystal, David Brown, Deutz-Fahr, Farmtrac, Fendt, Fiat, Ford, Fortschritt, Goldoni, Hanomag, JCB, John Deere, Kubota, Lamborghini, Landini, Lanz Aulendorf, Lanz Manheim, MAN, Massey Fergusson, Mercedes Benz, New Holland, Porsche, Renault, Same, Steyr, Ursus, Valtra, Volvo, Zetor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
geo2 0 Napisano 3 Stycznia 2007 kupię stół do rzepaku o szerokości 3m do kombajnu john deere 955; gg:9852939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sojer 0 Napisano 3 Stycznia 2007 Kupię beczkowóz HTS 100 "plastik", może byc do remontu jednak musi miec w dorbym stanie beczkę i opony też w miarę dobre... 608400533 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek 22 0 Napisano 4 Stycznia 2007 Sprzedam wał terra 1 na przedni tuz ciagnika do pługa obracalnego sze.1.60m patrz www.expom.com.pl mam też fotki prywatne wiecej informacji pod gg 800743 lub tel 504043682 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ROLO 0 Napisano 4 Stycznia 2007 Spredam rozsiewacz nawozów KUHN ZSB, dwa lalerze, 1500 L, wałek, ksiązka wysiewów, hydraulika. informacje telefon 603 850 903 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
badi 0 Napisano 4 Stycznia 2007 Sprzedam MTZ (4x4) 92r.3200mth.przednie opony320/20 nowe, tylne 16.9/38 dwuletnie polskie,rozruch na 24v nowe akumulatory.stan techniczny dobryn1ko@orange.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 4 Stycznia 2007 kupię walec żeliwny do przekładni wyciągowej średnica około 30 do 40cm szerokość 10-14cm jeżeli ktoś widział coś takiego na jakiejś składnicy lub zakładzie lub sam posiada na sprzedaż proszę o kontakt 887947916rolnik@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesaw 0 Napisano 5 Stycznia 2007 tak sprowadzam a jako ccesz i za jakie pieniondze hej chce claasa rolanta 44S lub 44SP, elektryczny sznurek + siatka, jeszcze centralne smarowanie lancuchow, w stanie bdb. cena 15-19 tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel3637 0 Napisano 5 Stycznia 2007 tak sprowadzam a jako ccesz i za jakie pieniondze hej chce claasa rolanta 44S lub 44SP, elektryczny sznurek + siatka, jeszcze centralne smarowanie lancuchow, w stanie bdb. cena 15-19 tys. Claas Rollant 44 bieże 1,50m a bele robi 1,20m cena 25000zł do negocjaci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach