mody rolnik 0 Napisano 7 Lutego 2007 ja bym kupił pług zagonowy 3 skibowy !! ma ktoś do sprzedzania!?? i jeszce przyczxepa 2 oisiowa by mnie interesowała!! pilne!! no i podwójny wał strunowy 2,40m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
El Polacco 0 Napisano 7 Lutego 2007 Kupię ciągnik C-360 C-330 do remontu za 6 tys. zł ------------------------------------------------------------------------------Bezpłatne Ogłoszenia Rolnicze Zarejestruj się i dodowaj ogłoszenia!!! http://www.e-rolnicze.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 7 Lutego 2007 ja bym kupił pług zagonowy 3 skibowy !! ma ktoś do sprzedzania!?? i jeszce przyczxepa 2 oisiowa by mnie interesowała!! pilne!! no i podwójny wał strunowy 2,40m wał mam pojedyńczy i pług 3-skibowy grudziądz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 7 Lutego 2007 ja bym kupił pług zagonowy 3 skibowy !! ma ktoś do sprzedzania!?? i jeszce przyczxepa 2 oisiowa by mnie interesowała!! pilne!! no i podwójny wał strunowy 2,40m wał mam pojedyńczy i pług 3-skibowy grudziądz i przyczepa też może by sie znalazła ale bez papierów na balonowych kołach 3,5 tony sanok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 7 Lutego 2007 a masz może gg to by my pogadali co i jak!! albo napisz cene tego pługa i wałka!,, kurde szkoda że bez papierów a nie da sie jakoś załatwić ?? bo kurde raczej by mnie z papierami interesowała i włąsnie na balonowych kołach najlepiej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufa13 0 Napisano 7 Lutego 2007 a masz może gg to by my pogadali co i jak!! albo napisz cene tego pługa i wałka!,, kurde szkoda że bez papierów a nie da sie jakoś załatwić ?? bo kurde raczej by mnie z papierami interesowała i włąsnie na balonowych kołach najlepiej!!! gg543383 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotruś 0 Napisano 7 Lutego 2007 witam,szukam jelonka 6 cylindrów bez turbo z 1988-92, w dobrym stanie, max 10.000mth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czars 0 Napisano 7 Lutego 2007 Tu sprawdzałeś ?http://www4.traktorpool.de/suchen/ergebnis.php?anzeigen=1&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotruś 0 Napisano 7 Lutego 2007 jak najbardziej, u Francuzów i Angoli też, tylko ciut do nich daleko, ale jak nic u nas nie będzie ciekawego to trzeba bedzie cisnać na (dziki) zachód, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Napisano 7 Lutego 2007 Mam do sprzedania Bizona ZO 56 rok produkcji 1985, oryginalny lakier,wersja eksportowa, garażowany.Cena 32 000,-Więcej informacji na maila lub telefon 503 970 422 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
batman80 0 Napisano 7 Lutego 2007 kupię ursusa 914 lub zetor 8145, 8245 w stanie bdb i w rozsądnej cenie oferty proszę przesyłać na meila lipek80@tlen.pl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wjmarcia 0 Napisano 9 Lutego 2007 Kupię zbiornik do mleka stacjonarny o pojemności do 300 litrów najlepiej z okolic byłego woj kaliskiego. info tel 507643989 lub wjmarcia@02.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palik 0 Napisano 9 Lutego 2007 kupie siłowniki koparko spycharki białoruś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
palik 0 Napisano 9 Lutego 2007 kupie siłowniki koparko-ładowarki białoruś mazowieckie Pawlik691@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertbara 0 Napisano 10 Lutego 2007 Sprzedam prasę zwijającą stałokomorową SIPMA Z-279/1 Farma. Podbierak 1,8. Stan bdb. Gotowa do pracy, garażowana, Zdjęcia mogę wysłać na maila. Cena ok. 22 tys. zł. Do negocjacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
agrozet 0 Napisano 11 Lutego 2007 Sprzedam worki papierowe po paszy -czyste 50 kilogramowe kontakt 500 128 700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekG 0 Napisano 11 Lutego 2007 ~~Sprzedam pług zagonowy 3 skibowy prod. rosyjskiej. Dobrze sobie radzi na ściernisku kukurydzianym + kolczatka 3 rzędowa cena 2600 zł do negocjacji. ~~Sprzedam obsypnik do kopców (uż. do przykrywania brogów) cena 1300zł ~~Sprzedam silnik elektryczny 10 KW, pracował w młocarni cena 500zł e-mail: pgrmark@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 12 Lutego 2007 Kupię słupice (grządziel) do pługa Fortschritt B 200 ( bez zabezpieczeń), lub cały kompletny korpus. e-mail: tatamarty.323a@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kip 0 Napisano 12 Lutego 2007 Kupię sieczkarnie stacjonarną z wydmuchem, z taśmą duża. kip@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 12 Lutego 2007 Kupię słupice (grządziel) do pługa Fortschritt B 200 ( bez zabezpieczeń), lub cały kompletny korpus. e-mail: tatamarty.323a@wp.plA nieinteresuje Cie cały pług?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 12 Lutego 2007 Kupię słupice (grządziel) do pługa Fortschritt B 200 ( bez zabezpieczeń), lub cały kompletny korpus. e-mail: tatamarty.323a@wp.plA nieinteresuje Cie cały pług?? Heh, w minioną środe właśnie kupiłem B 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czester 0 Napisano 13 Lutego 2007 Kupię obciążniki, zaczep transportowy, błotniki przednie do MF 3065. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stachu2005 0 Napisano 13 Lutego 2007 Sprzedam agregat uprawowo-siewny aktywny 2,5m (siewnik AMAZONE D5, agregat, bronawirnikowa - RABEWERK z lekkim wałem) stan dobry. Cena 9000tys. lub zamienie na pług obracany do ciągnika 120KM. tel.508455762 gg.4006118 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 13 Lutego 2007 Kupię słupice (grządziel) do pługa Fortschritt B 200 ( bez zabezpieczeń), lub cały kompletny korpus. e-mail: tatamarty.323a@wp.plA nieinteresuje Cie cały pług?? Heh, w minioną środe właśnie kupiłem B 200 Można wiedzieć ile dałeś i w jakim stanie jest?? Mam taki na sprzedaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tatamarty.323a 0 Napisano 13 Lutego 2007 Kupię słupice (grządziel) do pługa Fortschritt B 200 ( bez zabezpieczeń), lub cały kompletny korpus. e-mail: tatamarty.323a@wp.plA nieinteresuje Cie cały pług?? Heh, w minioną środe właśnie kupiłem B 200 Można wiedzieć ile dałeś i w jakim stanie jest?? Mam taki na sprzedaż.Pług jest w stanie dobrym z plusem, tylko właśnie piąty korpus jest minimalnie uszkodzony, to znaczy słupica jest lekko wygięta na bok, ok 3-4 cm, dlatego szukam takiej, ale w ostateczności mój kowal wyprostuje mi tą wygiętą, a cały korpus chętnie kupie, zeby zamontować jako szóstą skibe, a wracając do stanu technicznego, to ma nowe wszystkie skrzydła i piersi odkładnic, lemiesze jeszcze sporo pochodzą, nowe tuleje na zawieszeniu tylnego koła i na zaczepie, musze tylko wymienic uszczelnienie w siłowniku od koła i dać nowy lakier, za pług dałem 1700 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach