MarcinC-360 0 Napisano 16 Lutego 2007 Hahahaha mocne Andrzej,mocne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny 0 Napisano 16 Lutego 2007 nie musze sie bawic w mechanika bo nim jestem. dodtakowo znam soie na obrubce skrawania wiec naprawa takiego ciagnika nie sprawi mi problemu. to sama przyjemnosc. he he he he Ja odudowałem 2 ciagniki od podstaw , fatycznie to przyjemność ale od czasu , a skrawał to będziesz ale rdzę i dołożysz do tego interesu niemało kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 16 Lutego 2007 A mi sie wydaje, ze tutaj chodzi tylko o dokumentacje na ciągnik. Zauważcie panowie, ze pisze wyraźnie ,,kupie ciągnik z dokumentacją" czyli główny cel to dokumenty, a z reszta pójdzie na części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
levus 0 Napisano 16 Lutego 2007 chodzi tylko o to ze mam slabosc do 360. zbudowac to nie problem w domu mam potrzebny sprzet i czesci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
levus 0 Napisano 16 Lutego 2007 A mi sie wydaje, ze tutaj chodzi tylko o dokumentacje na ciągnik. Zauważcie panowie, ze pisze wyraźnie ,,kupie ciągnik z dokumentacją" czyli główny cel to dokumenty, a z reszta pójdzie na części mysl co chcesz a ja chce go dla siebie kupic. poniewaz musze miec zarejestrowany inny mnie nie interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 16 Lutego 2007 Ja odudowałem 2 ciagniki od podstaw , fatycznie to przyjemność ale od czasu , a skrawał to będziesz ale rdzę i dołożysz do tego interesu niemało kasy Jakie to ciągniki były i w jak złym stanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miccao 0 Napisano 16 Lutego 2007 Panowie przypominam, że to temat o ogłoszeniach.... Nowych ganimy a sami robimy trochę syfu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 16 Lutego 2007 No cóż ciekawe ogłoszenie... to sie wszyscy rospisali.Juz nie bede,nie bij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
małorolny 0 Napisano 17 Lutego 2007 Ja odudowałem 2 ciagniki od podstaw , fatycznie to przyjemność ale od czasu , a skrawał to będziesz ale rdzę i dołożysz do tego interesu niemało kasy Jakie to ciągniki były i w jak złym stanie?? Jak się chcesz dowiedzieć to wieczorem na gg mój numer 6973332 , jestem niewidoczny około 19-20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyku123456 0 Napisano 19 Lutego 2007 Kupie rozrzutnik 2 osiowy. Może być zgnity i zardzewiały. Codzi mi tylko o to zeby działał adapter i chodziła podloga. Czekam na oferty z woj. Śłąskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lagbart 0 Napisano 19 Lutego 2007 SPRZEDAM KOMBAJN ZIEMNIACZANY ANNA Z644 W BARDZO DOBRYM STANIE ROCZNIK 1983, GARAżOWANA, PRZEZ PIERWSZE 2 LATA PRACOWAłA NA 3ha A POżNIEJ DO 0,5ha. CENA DO UZGODNIENIA. GADU GADU 877197MAIL lagbart@wp.pl moge przesłać fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomek 22 0 Napisano 19 Lutego 2007 sprzedam wał terra I(cambell) do pługa obracalnego na przedni tuz ciagnika szer. 1.60m rok pr.2005 patrz www.expom.eu kontakt tel. 504043682 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herki 0 Napisano 19 Lutego 2007 Sprzedam prasy Welger do bali 120x120 model rp12 cena 16000zł oraz welger ap 45 do kostek cena 8500 zł .Obie maszyny w pełni sprawne.http://allegro.pl/item168424117_sprzedam_prasy_welger.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
herki 0 Napisano 19 Lutego 2007 Zapomniałem dodać tel 608693317 herki@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endrju 0 Napisano 20 Lutego 2007 sprzedam ursus 902 stan dobry. w ciąglej eksploatacji rp.1983 czerwony cena 20 000zł. telefon. 087 6424406. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kjas 0 Napisano 20 Lutego 2007 szukam przedniego napędu do zetora 7011jeśli ktoś wie gdzie można spotkać takie cudo w dobrym stanie,proszę o kontaktz góry dzięki kjas79@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strzymek 0 Napisano 20 Lutego 2007 szukam przedniego napędu do zetora 7011jeśli ktoś wie gdzie można spotkać takie cudo w dobrym stanie,proszę o kontaktz góry dzięki kjas79@tlen.plna alegro gość sprzedaje rozbitego 6245 przy okazji kupa części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyku123456 0 Napisano 20 Lutego 2007 KUPIE PRASE KOSTKUJĄCĄ!!!! Firmy class lub sipma. Interesuje mnie poniżej 1995 roku.Chiałbym aby cena nie przekraczała 12 000 zł.Prosze o odpowiedzieć z województwa śląskiego, łodzkiego, Świetokrzyskiego, opolskiego. Ja mieszkam w śląskim, w okolicy czestochowy. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewY 0 Napisano 20 Lutego 2007 @bzyku123456jesli jestes zainteresowany to ja posiadam do sprzedania polska prase kostkującą, rok nie jest mi znany bo nie ma na niej tabliczki znaminiowej, aparaty wiążące wymienione prawie w całości na nowe, iglice sa jak nowe proste nie pogiete, nowa opona z jedej strony, przeciwwaga, prasa przez caly czas u mnie pracowal z c-330 w sianie i slomie, grazowana (nie spadla mna nią kropla deszczu Smile ) dobrze wiąze na 1000 snopków związe ok 997 Laughing srzedaje ją tylko dlatego ze chce kupić rolującą, ją jestem również z okolicy czestochowy wiec jesli masz ptania to pisz na mejla w_ledwoch @wp.pl aha cena za tą prase to okolo 12tys zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewY 0 Napisano 20 Lutego 2007 lub pisz na gg wieczorem najlepiej oto numer 6412286 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Napisano 20 Lutego 2007 A rocznik tak mniej więcej, albo chociaż dekada tej prasy. LAta 80,90 czy może 70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dcnt 0 Napisano 21 Lutego 2007 Kupie ładowacz czołowy do MTZ najlepiej z poziomowaniem i 3-sekcje za kwote ok 5-6tys, moze byc na zwyklym rozdzielaczu byle byl sprawnyi udzwig ok 1000-1200 kg, np TUR-5. Najlepiej z okolic Tarnowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzysiekMF 0 Napisano 21 Lutego 2007 kupie zetora 7245 poryżej 86 roku najlepiej w stanie bdb w cenie do 30000zł 508837853. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz9112 0 Napisano 21 Lutego 2007 Sprzedam Ursus 1614 z 1988 roku stan bd pierwszy właściciel: kabina od zetora 16145 skrzynia 4 biegowa tylnie kola w tamtym roku nowe kupione były kontakt pod numer tel 692446214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin.bogacz 0 Napisano 21 Lutego 2007 Sprzedam ciągnik rolniczy MTZ 82 z roku 1986, I właściciel, garażowany,napęd 4*4,oryginalny lakier, nie wymaga wkładu finansowego, ogumienie 90%. cena 21tyś.zł.Tel.0446833164(wieczorem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach