mikon 0 Napisano 2 Marca 2007 WITAM mam do sprzedania ursusa 385 z silnikiem 912 rok prod.1976,stan idealny, pomalowany lakierem samochodowy w zakładzie, posiada nową instalacje, błotniki, nowe wszystkie pompy olejowe ,silnik skrzynia biegów po remoncie kapitalnym, komplet obciążników ,opony 50% ,sprawne pół biegi , nowe akumulatory jak ktoś by był zainteresowany to prześle zdjęcia stary podaj jakis kontakt. Chocby pocztę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikon 0 Napisano 2 Marca 2007 Jestem poważnie zainteresowany kupnem gospodarstwa rolnego niekoniecznie wyspecjalizowanego w określonej produkcji zwierzecej o powierzchni ok 50ha. Najchetniej w pn. PL a jesli to mozliwe to w woj. warm-mazur. Za wszelkie informacje z góry dziękuje. Pozdrawiam.mikon67@wp.pl nr gg 3613666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur.p 0 Napisano 2 Marca 2007 Mój e-mail to arturp18@op.pl a numer gg.941200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur.p 0 Napisano 2 Marca 2007 WITAM mam do sprzedania ursusa 385 z silnikiem 912 rok prod.1976,stan idealny, pomalowany lakierem samochodowy w zakładzie, posiada nową instalacje, błotniki, nowe wszystkie pompy olejowe ,silnik skrzynia biegów po remoncie kapitalnym, komplet obciążników ,opony 50% ,sprawne pół biegi , nowe akumulatory jak ktoś by był zainteresowany to prześle zdjęcia cena 25000zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mody rolnik 0 Napisano 2 Marca 2007 witam! mam do sptrzedania 3 małe maszynkipług 2 skibowy Uni grudziądzkultywator 2,30mrozsiewacz Kos odnowionycana do uzgodnienia-NISKA jestem otwarty na propozycje! wszyskie maszyny w dobrym stanie! zapraszam na gg9811093 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 3 Marca 2007 Witam.Sprzedam siewnik do kukurydzy KLEIN MULTICORN 4 rzędowy dozownik nawozów, mechaniczny,, sprowdzony, stan bdbd Sieczkarnie pottinger MEX II S bardzo mało używana stan idealny, komplet noży, ostrzałka, sprowawdzona, kompletna z wałkiem Rozsiewacz LEJEK BAUER stan idelany.. 1 talerz... Oraz inne... WIECEJ INFORMACJI NA GG 5688458... MOŻLIWOŚC TRANSPORTU I WYSŁANIA ZDJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryko. 0 Napisano 3 Marca 2007 Kupię zbiorniczek płynu spryskiwaczy do MTZ.duza kabina.gg 7963685 e-mail czasty11@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel5314 0 Napisano 3 Marca 2007 sprzedam prase kostkujaca welger ap 41 stan bardzo dobry sprawna lub zamienie na przyczepe wywrotke( najchetniej na malych kolach) +doplata ,przy prasie jest drabinka zaczep pod przyczepe , prasa od 10 lat w kraju ,sprzedaje poniewaz kupilem se belarke tez welgera ,prase mozne obejrzec w podlskim , dokladnych informacji udziele na gg 935690 wysle foto i podam cene ktora moze podlegac negocjacji ,odpowiadam jedynie na powazne oferty kupna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel5314 0 Napisano 3 Marca 2007 mam do sprzedania jeszcze mlockarnie nowy typ mzc 4b kilka razy uzywana niebieska stan dobry ,garazowana od roku stoi pod chmurka , mam jeszcze inne stare maszyny ktorych chetnie sie pozbede -maszyny konne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik256 0 Napisano 3 Marca 2007 Kupię agregat uprawowy ze sprzęgiem do siewnika, szerokość robocza 3m. rafik256@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tk 0 Napisano 3 Marca 2007 Posiadam KSIĄŻKE NAPRAW, KATALOG CZĘSCI do ciągników RENAULT 160.94 TZ i RENAULT 180.94 TZ . lucklove@poczta.onet.pl Kupię elementy z demontażu dojarki przewodowej z dużych obórm, używane wiązania grabnera, okolice- polska południowa kontakt jak wyżej. [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KWAK 0 Napisano 4 Marca 2007 Prasa kostkująca Claas Markant, stan bardzo dobry oraz opony do Ursusa 385 [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KWAK 0 Napisano 4 Marca 2007 Jeszcze nr 606792423Województwo warmińsko-mazurskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 4 Marca 2007 mam na sprzedarz opone r 34 16.9 nowa lecz lezy troche t garzu firmy baum stan super ma 1 wde ma w srodku przyklejona late nieweim dlaczego cena do uzgodnienia moje gg to 1593634 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KWAK 0 Napisano 4 Marca 2007 Rozmiar 15,5-38 w dobtym stanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SILWER 105 0 Napisano 4 Marca 2007 Kupie 2 przyczepy hl 8t lub wieksze do 20tys, przyczepe samozbierająca do zielonek 8t na pełnym rotorze i zabezpieczeniami norzy do 17tys. woj kujawsko pom lub wielkopolskie gg 839232 przemekwichlinski@onet.eu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
www.babcia.com.pl 0 Napisano 4 Marca 2007 Kupie górny zaczep do Ciagnika Zetor 9540 lub podobny np. od Ursusa itp.???www.babcia.com.pl@wp.pl lub nr GG: 1551405 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balzak 0 Napisano 5 Marca 2007 potrzebuje instrukcji obsługi oraz katalogu części do którejś z wyzej wymienionych maszyn, bede wdzięczny z góry dziekuje i pozdrawiam mój gg 5700624 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawasaki 0 Napisano 5 Marca 2007 Kupię ciągnik ogrodniczy tz-4k-14 lub tv-521 stan obojętny, najchętniej bez dodatkowego osprzętu, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawasaki 0 Napisano 5 Marca 2007 e-mail gozdowiaki@wp.pl gg: 2016293 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 5 Marca 2007 Po ile teraz stoi miedż i aluminium??(zł/kg) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafik256 0 Napisano 5 Marca 2007 kupię agregat uprawowy 3m. z hydropakiem. woj. podlaskie kontakt rafik256@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzej2110 0 Napisano 5 Marca 2007 Po ile teraz stoi miedż i aluminium??(zł/kg)http://www.meteor.info.pl/cennik.php o to chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elszczupako 0 Napisano 5 Marca 2007 Witam wszystkich, mam do sprzedania kombajn BIZON Rekordrok produkcji: grudzień 1996 (niebieski)kombajn posiada rozdrabniacz słomy, orginalny stół do rzepaku z kosą boczną, podbieracz.Stan idealny, kombajn cały rok garażowany(wózek również )woj.Kuj-Pom., (dawne włocławskie)Więcej informacji pod nr tel.:691 235 822 badź 500 694 768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinC-360 0 Napisano 5 Marca 2007 Po ile teraz stoi miedż i aluminium??(zł/kg)http://www.meteor.info.pl/cennik.php o to chodzi? Właśnie o to,dzięki.Sam też poszukałem i są różnice.Tj jakieś 4zł w cenach miedzi a w alu to 1-2zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach