damian9871 0 Napisano 15 Lipca 2006 ten z allegro to nic ciekawego panowie jak ktoś siał takim to wie o co chodzi, trochę nierówności na polu i buraczki na wierzchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 15 Lipca 2006 każdy ma jakieś nierówności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 15 Lipca 2006 chodzi o konstrukcję tego siewnika, jest na sztywnej ramie to gama każdą sekcje ma osobno i lepiej od niego kopiuje pole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 15 Lipca 2006 a jest woguyle jakiś dobry???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 15 Lipca 2006 jakość wysiewu jest lepsza od gamy tylko te kopiowanie pola.niewiem jak unicorn3 ma rozwiązane nie miałem okazji obejrzeć w pracy tego sprzętu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 16 Lipca 2006 chodzi o konstrukcję tego siewnika, jest na sztywnej ramie to gama każdą sekcje ma osobno i lepiej od niego kopiuje poleUnicorn 3 ma mniejsze kółko podporowe z przodu jak ten co dałem linka , nie wiem co ci nie pasuje w tym siewniku kumpel kupił kleina i nie ma wcale kółka z przody tylko po bokach jak w gamie a sieje o niebo lepiej no i takim kleinem sieje sią 2 szosowo w 3512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 16 Lipca 2006 zawieszenie sekcji proszę pana.w gamie każda idzie osobno i kopiuje pole, a co do jakości wysiewu to pisałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 16 Lipca 2006 Ja osobiście nie widzę różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piootr 0 Napisano 16 Lipca 2006 zawieszenie sekcji proszę pana.w gamie każda idzie osobno i kopiuje pole, a co do jakości wysiewu to pisałem To wg. ciebie w tym kleinie sekcje nie kopiują pola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 16 Lipca 2006 a cześci do pługa lemkena jesteś w stanie załatwić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 16 Lipca 2006 zależy jakie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 16 Lipca 2006 płozy np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 16 Lipca 2006 ile? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 16 Lipca 2006 3 prawe 3 lewe krótkie i po 1 długiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 16 Lipca 2006 Jak będę może w tym tygodniu w Niemczech to wjadę do firmy i zobaczę a jakiej cenie interesuje pana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 16 Lipca 2006 a do fraugde 208 lemiesze i dluta da rade zalatwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 16 Lipca 2006 narazie mam firme po 15 euro za sztuke potrzebuję na korpus ws2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 16 Lipca 2006 poszukam taniej dla Ciebie Darek1 też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 16 Lipca 2006 A lemiesze do pługa Kverneland o numerach katalogowych: 063215 (prawy) i 063218 (lewy) to w jakiej cenie by się kształtowały wraz z dłutami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 16 Lipca 2006 niewiem zobacze firmię i napiszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 16 Lipca 2006 Dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
center 0 Napisano 16 Lipca 2006 To jaki siewnik proponujecie kupić w moim przypoadku ? ale w rozsądnej cenie ? Lepsze palce czy koła ugniatające ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekzłankowic 0 Napisano 16 Lipca 2006 a za ile żmijka 6 m? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk13 0 Napisano 17 Lipca 2006 Cena pługów, która interesuje mnie to do 12 tys. luk13@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trapez 0 Napisano 17 Lipca 2006 Zapraszam do przeglądania i zamieszczania darmowych ogłoszeń OGŁOSZENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach