luk13 0 Napisano 17 Lipca 2006 no chce tego do którego się umawialiśmy Lemken Schwer Opal 40/160 G 80.Bo inne to albo zbyt... kosztują albo lub są nie bardzo.No tak pieniądze jak przywieziesz.Tylko musisz mi dać tak zwaną gwarancję rozruchową tego pługa, żebyśmy obaj nie byli zawiedzieni,że Ty wrócisz z pługiem do domu a ja nie będe go miał bo będzie jakiś spieprzony.Rozumiesz?[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 17 Lipca 2006 zawsze próbujemy maszynę przy kliencieto za 15.000zł i 100zł na flachę opuszczę i w nastepnym tygodniu jak da radę to go sprowadze oki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekzłankowic 0 Napisano 17 Lipca 2006 A za ile byś sprowadził żmijkę 6m i siewnik rzutowy do grubera na 5 łap? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luk13 0 Napisano 17 Lipca 2006 No i ten tekst że przy kliencie sprawdzacie to mi sie podoba.Bo Kota w worku nie kupuje A z tą flachą to na miejscu obgadamy (bo myśle że z byle gównem nie będziesz jechał do mnie?)To tak dokładniej na kiedy będziesz go miał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 Najpóźniej za 2 tygodnie wieczorem będe dzwonił do Niemca co i jak niech pan poda numer kontaktowy to się z panem jutro zkontaktuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 Siewnik rzytowy to znczy jaki????? a żmijek nie sprowadzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 DOMINATOR co z tą sieczkarnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 18 Lipca 2006 Podaj jakąś ofertę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 18 Lipca 2006 Do Tomka z Łakowic kolego jakiej produkcji masz grubera jesli niemiecki ile dales i gdzie go kupiles i jskim cia gnikiem go cia gasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 Dominator PZ MH 80 S cena ok 4000złPZ MH 80 E cena ok 3400złPottinger MEX II S cena ok 4000złPottinger MEX III cena ok 3700złPottinger MEX OK cena ok 5000złPottinger MEX GT cena ok 5500zł Deutz-Fahr MH 500 cena ok 3700złMengele MB 200-MB 350 cena ok 3700zł Maszyny są w stanie idealnym do sprowadzenia może to potrwierdzić darek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMINATOR 0 Napisano 18 Lipca 2006 Nie opłaca mi sie kupowac jak dla mnie sieczkarni za taką kwotę na kilka byków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 18 Lipca 2006 dominator radzil bym kupic ci gt albo ok sa dobre i xiagle w prodokcji taka 60 pojdzie w niej ja kupilem ok i jestem bardzo zadowolony bo jes w ladnym stanie i za dobra kase brawo dla handlarz z cycowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 dobra Darek 1 a ten gruber co ty na to???? http://www4.traktorpool.de/suchen/detail.php?masch_id=475002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 18 Lipca 2006 mirek ty mnie tak nie wykorzystuj sprowadz grubera a stzrele ci taka renome ze okolice kutna beda sie u cie bie zopatrywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 18 Lipca 2006 ja go 914 rozerwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 nie rozerwiesz to jak może być??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 18 Lipca 2006 takiego do 5 tys bo mi sie ziemia trafia za jakies 80 tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 ten jest bardzo ładny i ma z tyłu wałem ja bym go kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 18 Lipca 2006 nie cos inne i lemiesz skrzydlowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 to poszukaj na traktorpool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kserkses 0 Napisano 18 Lipca 2006 U mnie w sieczkarni PZ MH80S trochę uciąć to i C-330 chodzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 18 Lipca 2006 wejdz na chat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 chodzi ale bardzo ciężko a ile pan dał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 18 Lipca 2006 http://www.agriaffaires.de Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirek maszyny 0 Napisano 18 Lipca 2006 http://www5.traktorpool.de/suchen/detail.php?masch_id=551708 wedź na chat tam będziemy gadać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach