Skocz do zawartości
Mirek maszyny

Ogłoszenia - sprzedaż i kupno.

Rekomendowane odpowiedzi

no chce tego do którego się umawialiśmy Lemken Schwer Opal 40/160 G 80.Bo inne to albo zbyt... kosztują albo lub są nie bardzo.No tak pieniądze jak przywieziesz.Tylko musisz mi dać tak zwaną gwarancję rozruchową tego pługa, żebyśmy obaj nie byli zawiedzieni,że Ty wrócisz z pługiem do domu a ja nie będe go miał bo będzie jakiś spieprzony.Rozumiesz?[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze próbujemy maszynę przy kliencie

to za 15.000zł i 100zł na flachę opuszczę i w nastepnym tygodniu jak da radę to go sprowadze oki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i ten tekst że przy kliencie sprawdzacie to mi sie podoba.Bo Kota w worku nie kupuje A z tą flachą to na miejscu obgadamy (bo myśle że z byle gównem nie będziesz jechał do mnie?)To tak dokładniej na kiedy będziesz go miał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpóźniej za 2 tygodnie wieczorem będe dzwonił do Niemca co i jak niech pan poda numer kontaktowy to się z panem jutro zkontaktuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Tomka z Łakowic kolego jakiej produkcji masz grubera jesli niemiecki ile dales i gdzie go kupiles i jskim cia gnikiem go cia gasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dominator

PZ MH 80 S cena ok 4000zł

PZ MH 80 E cena ok 3400zł

Pottinger MEX II S cena ok 4000zł

Pottinger MEX III cena ok 3700zł

Pottinger MEX OK cena ok 5000zł

Pottinger MEX GT cena ok 5500zł

Deutz-Fahr MH 500 cena ok 3700zł

Mengele MB 200-MB 350 cena ok 3700zł

Maszyny są w stanie idealnym do sprowadzenia może to potrwierdzić darek1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dominator radzil bym kupic ci gt albo ok sa dobre i xiagle w prodokcji taka 60 pojdzie w niej ja kupilem ok i jestem bardzo zadowolony bo jes w ladnym stanie i za dobra kase brawo dla handlarz z cycowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirek ty mnie tak nie wykorzystuj sprowadz grubera a stzrele ci taka renome ze okolice kutna beda sie u cie bie zopatrywac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi