kyku1991 0 Napisano 2 Czerwca 2012 dzis pojechalem w pole i pod silnika dymi mi poszły i tak było czuć ze sie sprzęgło przypaliło i nie chciało mi biegu wrzucać musiałem zgasić ciągnik i wtedy bylo ok a tak to nie wrzucilo a do konca wciskałem i dzis próbowałem na tych klapkach regulować i teraz wbije bieg ale znow wałek nie chce sie dobrze właczac tytlko jak puszcze i tak pare cm zuszy to wtedy sie włączy moze mi ktos powie czy bede musiał rozpaławiać ciagnik czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SSaPeRR* 0 Napisano 2 Czerwca 2012 Napisz jaki ciagnik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyku1991 0 Napisano 2 Czerwca 2012 w ciągniki c360 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seweryn7701 0 Napisano 3 Czerwca 2012 Sprawdz czy łapy nie są uszkodzone, podkładki nie popękane. Ustaw przęgło książkowo pierwszy i drógi stopień. Jeśli nic się nie poprawi to zrób mu remont bo nic innego nie pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyku1991 0 Napisano 5 Czerwca 2012 były to łapki i tarcza pierwszego stopnia do wymiany i łożysko wyciskowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 5 Czerwca 2012 To pogratulować.A jak tarcza drugiego stopnia,bo też miałeś problem z włączeniem WOM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyku1991 0 Napisano 5 Czerwca 2012 drógiego stopnia tarcza była dobra i nie kupowałem nowej a jeszcze mi mowili zebym sobie do sprzęgła dospałał zeby przedluzyc to od silnika zeby sprzęgło leciutko chodziło a teraz ciezko chodzi i mowili zeby dospawal i nie wiem czy dospawac czy to cos to zmieni czy nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul723 0 Napisano 10 Czerwca 2012 Tak jak przedłużysz ramię tego wałka co wciska widełki to będzie lżej sprzęgło się wciskało.Tylko wtedy musisz jeszcze mniejsze odstępy łapek ustawić bo jak jest dłuższe ramię to automatycznie wciskają się mniej albo bliżej łapek dać łożysko oporowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach