lanz buldog 0 Napisano 2 Czerwca 2012 Co o tym sądzicie i czy nie czas wrócić do świetności tego forum,Tak normalnie , za darmo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lanz buldog 0 Napisano 2 Czerwca 2012 Co o tym sądzicie i czy nie czas wrócić do świetności tego forum,Tak normalnie , za darmo.Oczywiście mam na myśli PPR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 3 Czerwca 2012 tylko jest jeden problem znany wszystkim stałym użytkownikom tego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 3 Czerwca 2012 Tam jest za duzo moderatorów którzy mieszają jak tylko mogą a tu jest tylko jeden "moderator" i tylko z nazwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 3 Czerwca 2012 przeciez yacenty zaczynal swoja internetowa kariere na ppr, nawet znalazlem tu temat[rok 2006] w ktorym tu opisywal jak rozkrecal agrofoto, gdyby to bylo normalne forum to od razu by dostal bana , dwie wroclawskie firmy a podejscie do biznesu zupelnie inne-panskie oko konia tuczy i af jest na fali a ppr pomalu gasnie-wlasciciel -windykator dlugow zreszta- pewnie czeka az zbankrutuje i wtedy sie odkuje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukaczmarek 0 Napisano 4 Czerwca 2012 Witam. Tak się składa że jestem tam moderatorem i muszę powiedzieć że ich liczba jest odpowiednia. Chciałbym zwrócić uwagę na fakt że wielu moderatorów jest już dawno nieaktywnych mimo że formalnie nimi są. Tam moderatorzy trzymają tylko porządek i zapewniam że nic nie mieszają. Zmiany które teraz są są wprowadzane przez administratora i zaden moderator nie ma na to wpływu, mało tego tylko jeden jest przychylny tym zmianom a reszta jest zdecydowanie przeciwna. PozdrawiamLukaczmarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 4 Czerwca 2012 Kurcze ja to tam prawie nic niepisze bo czepiają sie że niema kropki na końcu zdania, a ja jestem na bakier z ortografią. Wydaje mi sie że tam bardziej aktywni są dzieci rolników niż rolnicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukaczmarek 0 Napisano 4 Czerwca 2012 Na pewno żaden moderator się nie czepiał kropki na końcu zdania. Każda przeglądarka podkreśla błędy więc tłumaczenia że jest się na bakier z ortografią są co najmniej nietrafione. Masz racje dużo jest tam dzieci rolników zresztą zapewne tak jak i tutaj ale zdecydowana większość aktywnych użytkowników są to osoby takie jak ja czyli 20-30 lat prowadzące własne gospodarstwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 4 Czerwca 2012 Kolego niewiem jak innym ale mnie tam sie niechce zaglądać a co dopiero pisać ale to może zemną jest coś nietak niech sie inni wypowiedzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukaczmarek 0 Napisano 4 Czerwca 2012 Ale jak ci wcale nie karzę tam zaglądać i pisać. Prostuje tylko niektóre informacje tu padające. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proboszcz 0 Napisano 4 Czerwca 2012 Sęk w tym, że Agrofoto.pl to teraz współwłasność, Yacenty jest tylko jednym z trzech właścicieli. Pozostali dwaj to właściciele Martin & Jacob oraz Polskiego Stowarzyszenia Tractorpullingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Romek6340 0 Napisano 4 Czerwca 2012 Kurcze ludzie nie czepiajcie się, że na AF dają % za brak kropki itp. Przyznaje założyłem tu konto tylko w wyniku dymu jaki wyszedł a jestem przeciwny zmianom ale nie ma tam takich że czy jak piszecie... Sam w życiu ostrzeżenia nie dostałem a parę postów mam już i nie siedzę i spr jak napisane. Piszę często jak leci. Po prostu jak się nie robi dziecinnych błędów w co 2 wyrazie to jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 28 Czerwca 2012 co to za dym na agrofoto, bo chyba nie jestem na bieżąco, moim zdaniem agrofoto przypomina teraz troszeczkę piramidę (zresztą od początku częściowo było finansowane przez użytkowników, pod groźbą jego zamknięcia), ciekaw jestem jak teraz wygląda jego struktura organizacyjna i pod jaką formą prawną działa, śmiem przypuszczać, iż przychody z reklamy przy takiej ilości użytkowników są już nie małe, stąd ciężko mi wykreować właściwą optykę, aby obiektywnie ocenić czy to już iście fejsowa komercja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kissmy... 0 Napisano 28 Czerwca 2012 ale swoją drogą to chyba ppr miał najlepszą reklamę swojego czasu, gdy był cytowany w tvp;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach