kyku1991 0 Napisano 6 Czerwca 2012 bede wymieniał olej w skrzyni i nie wiem na jaki wymienic bo nie wiem jaki wczesniej był Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*SSaPeRR* 0 Napisano 7 Czerwca 2012 Wedłóg mnie HIPOL powinien być dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 9 Czerwca 2012 bede wymieniał olej w skrzyni i nie wiem na jaki wymienic bo nie wiem jaki wczesniej był Kolego z twojego pytanie niewiele da się wywnioskować. Domyślam się że chodzi Ci o skrzynie biegów ale w dzisiejszych czasach jest to pojęcie względne bo jeśli twój traktor jest pokroju URSUS C-3xx to faktycznie hipol będzie dobry ale jeśli to jakaś nowa maszyna to raczej będzie lipa. Rada na przyszłość - więcej szczegółów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyku1991 0 Napisano 9 Czerwca 2012 oki dziękuje no bo tez tak nie wiedzialem jak zaczać heh i tak wyszło ale oki bede wiecej pisał szczegółów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xamer72 0 Napisano 9 Września 2012 Polecam skorzystać z pomocy firmy Sul-tech olejismar Profesjonalnie panu doradzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach