Gość Napisano 21 Czerwca 2005 Miałem racje pisząc wielokrotnie że złożyłem wniosek o dopłate aby pogrążyć Unie Europejską w przyszłych kłopotach.Kłopoty zaczeły się na ostatnim forum UE,z czego się bardzo ciesze jako przeciwnik UE.Następnym krokiem prawdopodobnie będzie rewolucja w której nie mam zamiaru wziąć udzału niech cierpią Europejczycy z naszego powodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciort 0 Napisano 25 Czerwca 2005 rewolucja heheeeee rewolucji to napewno nie będziea twój oporuniz stopi się jak lód, kiedy czaczniesz dostrzegać zmiany.Ja to nie wiem jak można być w UE opozycji albo Ja w większości widze same ++++++++++Pomijając już fundusze Str. to mam kanalizacje, za chwile przestane jeżdzić po dziurawych drogach, jak dobrze pójdzie to gmina dostanie jakieś pieniądze na odnowienie placów i placyków, może jakieś chodniki porobią:D minusy też są: cena fasoli = 4/kgcena cebuli 0,30/kgitdSKANDAL!! ale z czasem może będzie lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lipca 2005 zenon_c weż człowieku przeczytaj to co piszesz i sie nad tym zastanów......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach