Skocz do zawartości
bandzior121323

ciągnik używany renault lub john deere do 100KM od sprawdzon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Od kilku tygodni intensywnie poszukuję używanego ciągnika w przedziale mocy od 80 do 100KM. Najbardziej interesuje mnie john deere 6200, 6300 lub 6400. Ciekawymi opcjami są też renault ares 540 lub 550. John deere w tej cenie sa nieco starsze bo produkowane od 93 do 97 roku, renault w granicach 2000 roku. Oba maja ten sam silnik i generalnie prezentują sie ciekawie, no moze w renault zniecheca mnie troche skrzynia z masseya fergusona. Problem jest taki, że mieszkam przy wschodniej granicy gdzie wybór tych ciągników jest naprawde niewielki a ceny wydaje mi się czesto wygórowane. Szukam opinii użytkowników, którzy maja namiary na uczciwych, sprawdzonych handlarzy. Jestem w stanie wypuscic sie dalej w polske ale potrzebuje rady czy jest tego sens? czy może na zachodzie wybór i ceny nie są do końca korzystniejsze?. Zauważyłem w innym temacie forum ze kilka razy przewinęła sie nazwa miejscowości Damasławek. Może ktoś miał styczność z handlarzami z tamtych okolic i może powiedzieć coś o ich działalności? będę wdzięczny za każdą rade i pomoc odnośnie tego i innych miejsc !! a może macie znajomych którzy sprzedają akurat ten sprzęt. Zachęcam do dyskusji !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi