traktor 0 Napisano 27 Lipca 2006 simufarm ktos poda mi sterowanie w grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalski 0 Napisano 27 Lipca 2006 Gdzie można ściągnąć tę gre?? O co wogóle w niej chodzi?? Widziałem screeny i chyba słabsze niż ST 3.5 /edit - Czw Lip 27 18:14:15Sorki za 2 posttCo to jest ten czerwony kombajn?? http://www.flickr.com/photos/42968893@N00/page2/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
salmon 0 Napisano 27 Lipca 2006 gra jest na razie w fazie rozwojowej (w sumie to nawet grać się nie da, tylko pooglądać) ten czerwony kombajn to kombajn do grochu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalski 0 Napisano 28 Lipca 2006 No ładnie się zapowiada ta gra, jeśli będą tam te wszystkie maszyny tzn kombain do grochu chodząc po obejściu widziałem sieczkarnie doczepianą do traktora itd... chociaż grafika jest ładniejsza w ST. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emyl 0 Napisano 29 Lipca 2006 Kiedy bedzie pełna wersja gry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki39 0 Napisano 30 Lipca 2006 No wlasnie keidy wyjdzie ta dierka a ten czerwony kombajn to niejsst czasmido burakow? Mi sie tak zdaje ale moze jsst do grochu /edit - Nie Lip 30 13:41:56Sory za 2 post. Mis ie wydaje ze to bedzie podobnie wygladac jak pewna symulacja pracy kierowcy ciazarowki bo strasznie podobnie wszystko wyglada.http://wypasiona.sztuczka.patrz.pl/ jak na tej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
salmon 0 Napisano 30 Lipca 2006 Patrz podpis obrazka: "Pea harvester", pea - groch, harvester - kombajn. Prościej się nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emyl 0 Napisano 30 Lipca 2006 już jest wersja 0.3a ale mi nie chce sie włączyć !! wyskakuje błąd : " nie można uruchomić aplikacji, poniewaz jej konfiguracja jest niewłaściwa " !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys218 0 Napisano 30 Lipca 2006 ale skad ja sciagneles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emyl 0 Napisano 30 Lipca 2006 oficjalna strona gry www.simufarm.t34.biz/index.php jak sciągniesz i bedzie Ci działać to daj znać moje Gadu-gadu : 8135329 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawasaki 0 Napisano 31 Lipca 2006 już jest wersja 0.3a ale mi nie chce sie włączyć !! wyskakuje błąd : " nie można uruchomić aplikacji, poniewaz jej konfiguracja jest niewłaściwa " !! mam ten sam problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys218 0 Napisano 31 Lipca 2006 Traktor na poczatku tematu napisales ze cghcesz sterowanie ....z tego wynika ze masz ta gre i ci sie wlaczyla taak jak tak to powiedz skad sciagneles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traktor 0 Napisano 1 Sierpnia 2006 sciagnelem ta gre ze strony jakies nie pamietam wpisalem w google simufarm i chyba pierwsezxa strona i wersja 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adidas 0 Napisano 1 Sierpnia 2006 już jest wersja 0.3a ale mi nie chce sie włączyć !! wyskakuje błąd : " nie można uruchomić aplikacji, poniewaz jej konfiguracja jest niewłaściwa " !! mam ten sam problem Ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki39 0 Napisano 3 Sierpnia 2006 Sory ze ten moj lionk pomylil mi sie ale i tak fajny filmik . TO jest prawdziwyhttp://www.youtube.com/watch?v=TR9jqGv05H4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kawasaki 0 Napisano 3 Sierpnia 2006 co to za gierka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki39 0 Napisano 4 Sierpnia 2006 Pisdze tam jaka sie nazywa symulacja ciezarowek ale fajna wszystko tam mozesz robic bawic sie zurawiem zreszta chyba widziales na tym filmiku wedlug mnie jest najlepsze pod wzledem realizmu prawdziwego kierowcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stoszek 0 Napisano 5 Sierpnia 2006 a wiecie skąd ją można ściągnąć?? jak nie to bardzo bym prośił żeby ktoś upną na http://www.rapidshare.de /edit - Sob Sie 5 22:00:10oj sorry za drugą wiadomość ale znalałem na tamtej stronie download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EDO 0 Napisano 8 Sierpnia 2006 gierka wymaga małych poprawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EDO 0 Napisano 8 Sierpnia 2006 z tego linka można pobrać gre http://pricorde.free.fr/ror/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emyl 0 Napisano 8 Sierpnia 2006 Pobierzcie tą gre Rigs of Rods zainstalujcie a następnie w folderze z grą będzie plik vccrt.msi i jego też zainstalujcie to jest silnik karty graficznej i dzięki niemu działa SIMUFARM !!!! Tylko trzeba mieć bardzzzzoooo dobrą karte grafiki i duuuużo RAM bo inaczej bedzie pojawiał się biały obraz - tak jak u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1# 0 Napisano 8 Sierpnia 2006 Niech ktos mi napisze pokoleji jK PODBRAC SIMU FARM BO GDY CPRZECZYTALEM FORUM NIC NIE ZLAPALEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalski 0 Napisano 9 Sierpnia 2006 A jaką kartę i ile ramu trza mieć?? Czy jak mam karte 128 Mb, i 256 ramu to sie zalapie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oki39 0 Napisano 10 Sierpnia 2006 EDO jesli chodzi ci o gre ktora podalem to ona nie ma byc do popgrania tylko to jest symulacje i w niej niechodzi zeby przyszly kierowca mial dobra grafike tylkoz eby sie nauczylk jezdzic. No a widze z edzieki mojemu linkowi z gr5a amyl znalazl jak zrobic zeby simufarm dzialalo chyba ze siemyle ale z twojego postu tak wynika. /edit - Czw Sie 10 22:36:53emyl mi niedziala wytlumacz lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emyl 0 Napisano 11 Sierpnia 2006 Jak ci może nie działać a Rongs of Road działa ?? Przeczytaj dokładnie mojego ostatnirgo posta /edit Oducz się używania przycisku Cytuj. MOD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach