ruta23 0 Napisano 8 Października 2012 witamtak jak w temaciezetor proxima plus 100 czy new holland td5050 - cena podobna,parametry podobne.ktory lepszy, mniej awaryjny, tanszy w utrzymaniupozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pestek6 0 Napisano 10 Października 2012 ja osobiście bym wybrał new hollanda.Z zetorem miałem doczynienie i nie ma w nim nic komfortu i strasznie silnik werczy;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 11 Października 2012 Sąsiad ma zetora od dwóch lat i ma jedną wadę, brak rewersu na czwartym biegu i gdy orze 4 polową to żeby cofnąc musi przeżucac dwoma dzwigniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 14 Października 2012 Ja bym brał zetora tańszy w eksploatacji co do komfortu porównywalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolstudent 0 Napisano 14 Października 2012 Ja też wybrał bym zetora, ten NH to taka zabawka ze głowa mała, nic a nic mi się nie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SZREKFL6 0 Napisano 17 Października 2012 Rozmawiałem ostatnio z byłym serwisantem NH i powiedział że serie TD można porównać do BELARUSA. Najwięcej problemów mięli właśnie z TD. U nas te TD 2 pracują w okolikcy i pwoeim że to totalna kicha. Sprzęgło w jednym padło po 500MTH. Gospodarz powiedział że to pomyłka nie ciagnik i teraz ma 2 JD. Wybór należy do Ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lisek 0 Napisano 22 Października 2012 Teraz td 5050 ma już mokre sprzęgło i rewers hydrauliczny.Ja wybrałem NH był lepiej wyposażony choć wtedy nie miał jeszcze mokrego sprzęgła i rewers był mechaniczny. Porównywanie TD z JD czy belarusem to pomyłka z Zetorem można. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SZREKFL6 0 Napisano 22 Października 2012 Skoro serwisant powiedział że można go tylko do belarusa to coś w tym jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Października 2012 zetor bo tańszy, przyzwyczaisz się, a kasa zostanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach