rafaello3 0 Napisano 5 Listopada 2012 Czy Karmicie kiszoną kukurydzę świnkom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaello3 0 Napisano 6 Listopada 2012 Ziarno oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał2384 0 Napisano 14 Listopada 2012 Witam. Słyszałem ze mozna troche dawac świniom kiszonki z kukurydzy ale w małych ilościach, kiedyś o tym czytałem i sam nad tym myślę, może w przyszłym roku coś spróbuje, jak coś dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafaello3 0 Napisano 14 Listopada 2012 Witam. Słyszałem ze mozna troche dawac świniom kiszonki z kukurydzy ale w małych ilościach, kiedyś o tym czytałem i sam nad tym myślę, może w przyszłym roku coś spróbuje, jak coś dam znać.Ja skarmiam warchlakami i daję 40% w dawce paszy kiszonki i 30% Tuczniki .ŚWIETNIE zjadają taką paszę o wiele lepiej jak samo zboże . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwapik 0 Napisano 27 Lutego 2013 Na paszy można dużo zaoszczedzić wystarczy tylko z własnego zboża robić paszę i dodawać do paszy dodatki paszowe które można kupić nawet od producentów paszy. Troche infrastruktury i duża oszczedność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach