Don 0 Napisano 8 Sierpnia 2006 Czy potrafi mi ktos madrzejszy odemnie wytłumaczyc dlaczego tlenek cynku 80% z Bojanowa miał kolor szary a dzis nabyłem 78% procentowy tlenek cynku majacy kolor zgniłej zieleni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roy 0 Napisano 7 Października 2006 Napewno masz problem z biegunkami niewiem jakiej firmy stosujesz pasze ale ja takiego niemam i niewydaje hasy na cynk!! Stosuje pasze firmy NUTRENA od 1 tygodnia podaje prosiakom Faworit mleczny 10 kg wystarcza na 3 tygodnie na liczbe 8-10 sztuk. Potem od 3 tyg faworyt odsadzeniowy i niema biegunek ma w sobie cynk glukan zakwaszacz drożdze kazda granulka pokryta jest zapachem mleka i slodzikiem 3 razy słodszym od cukru. Tak karmie do 6 tyg. Potem odsadzam na koncentrat z dodatkiem oleju 8% V60 STARTER. tak to robie Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don 0 Napisano 8 Października 2006 Tak jest od jutra przechodze na nutrene i wszekie problemy znikną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roy 0 Napisano 11 Października 2006 Tak jest od jutra przechodze na nutrene i wszekie problemy znikną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swiniarz1597156782 0 Napisano 22 Sierpnia 2007 tlenek cynku ma kolor od ciemno szarego przez zielonkawy aż po biały jak mąką z niebieskawym odcieniem i ten moim zdaniem jest najlepszy. Kupuje go czasami na allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wetman 0 Napisano 22 Sierpnia 2007 Mam pytanie do Roy-a. Możesz mi podać kalkulację żywienia paszami firmy Nutrena. Ile i czego ci jedzą i jak to kosztuje. Proszę Cię bardzo. Wetman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł60 0 Napisano 23 Października 2007 Ja przeciw biegunką stosuje Carbotox dawka 0,1% - 0,2%.Czy ktoś jeszcze to stosuje? [/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kizo 0 Napisano 18 Stycznia 2008 Roy odsadzasz prosieta w 6 tygodni bo tak wynika z twojej wypowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach