tomass12345 0 Napisano 6 Stycznia 2013 Koledzy.... Ktoś kiedyś dawno dawno temu dał mi do zrozumienia na tym FORUM że nie powinno się robić tzw "burdelu" tematycznego.To w takim razie ja się pytam dlaczego otwierając tematy : pszenica,rzepak itd itd..... piszecie o burakach i o doopie Maryni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Napisano 6 Stycznia 2013 niech pod przeniesie wątek do rzepaku o ile taki jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek 0 Napisano 6 Stycznia 2013 miało być mod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 6 Stycznia 2013 Koledzy.... Ktoś kiedyś dawno dawno temu dał mi do zrozumienia na tym FORUM że nie powinno się robić tzw "burdelu" tematycznego.To w takim razie ja się pytam dlaczego otwierając tematy : pszenica,rzepak itd itd..... piszecie o burakach i o doopie Maryni To było kiedyś, teraz to piszemy co chcemy i gdzie chcemy, komuna odeszła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grześ 0 Napisano 6 Stycznia 2013 Mamy prawdziwą demokrację nie jakiś matrix. A mod nie zaglądał tu wieki temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomass12345 0 Napisano 6 Stycznia 2013 Czyli "inteligentny inaczej" niejaki damian9871 i jeszcze jeden kundelek(moja pamięć jest zawodna i nie pamiętam jak się wabił) który ujada zaraz po w/wspomnianym damianku... tutaj nie zaglądają.Jeśli tak to CYMES ... a więc piszcie gdzie chcecie i co chcecie...PS: Maćku szanuję Twoje porady choć z niektórymi nie do końca mogę się zgodzić ... ale chwała Ci za to ...dobra robota chłopie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 6 Stycznia 2013 kolego do psa to porównaj siebie jakbym miał uprawnienia to dawno by tu było posprzątane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sławek2209 0 Napisano 6 Stycznia 2013 zero szacunku masz tomass dla ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomass12345 0 Napisano 7 Stycznia 2013 No i nie trzeba było długo czekać na reakcję... jak to się mówi "uderz w stół a nożyce się odezwą" PS: Tak nie mam szacunku ale tylko dla takich ludzi co to wielce zgrywają jacy to oni są "ynteligętni" a w rzeczywistości to "buraczyzna" i wytykanie komuś błędów podczas gdy samemu nie jest się fair wobec innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 7 Stycznia 2013 http://www.ppr.pl/kontakt.php powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JACUS 0 Napisano 7 Stycznia 2013 naukowcy twierdza ze perpetuum mobile nie istnieje , chyba nie wiedza o istnieniu ppr, to forum istnieje samo z siebie, nikt i nic go nie napedza a toczy sie juz wiele lat .przynajmniej 5 lat nie ma zadnego moderatora a jakos idzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 4 Grudnia 2014 Koledzy.... Ktoś kiedyś dawno dawno temu dał mi do zrozumienia na tym FORUM że nie powinno się robić tzw "burdelu" tematycznego.To w takim razie ja się pytam dlaczego otwierając tematy : pszenica,rzepak itd itd..... piszecie o burakach i o doopie Maryni chłopie Ty masz problem z samym sobą opierdzielasz wszystko co wlezie piszesz bo piszesz w temacie pszenica o Twoich poglądach medycznych dobrze ze nie pisałeś ze w ciapek Ci na 3 garnku nie równo chodzi ale jeszcze wiele przed Toba Czekamy na kolejny gorący news Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomass12345 0 Napisano 4 Grudnia 2014 chłopie Ty masz problem z samym sobą opierdzielasz wszystko co wlezie piszesz bo piszesz w temacie pszenica o Twoich poglądach medycznych dobrze ze nie pisałeś ze w ciapek Ci na 3 garnku nie równo chodzi ale jeszcze wiele przed Toba Czekamy na kolejny gorący news Nic dodać nic ująć.... deliberować z Tobą w każdym temacie to jak kopanie się z koniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 12 Grudnia 2014 Tomas12345 u Ciebie prądu nie ma we wsi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach