Sardynka 0 Napisano 11 Sierpnia 2006 witam wszystkich w zupełnie nowej roli;) ODR odszedł do historii, teraz ARiMR:)moja kariera rozwija się...........teraz czas na Ministerstwo?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vill 0 Napisano 12 Sierpnia 2006 wow Sardynko witaj w Klubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODRzyk 0 Napisano 16 Sierpnia 2006 SARDYNKA NA PREZYDENTA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 16 Sierpnia 2006 senkju senkju;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
D@N 0 Napisano 16 Sierpnia 2006 I Ja Ci gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 17 Sierpnia 2006 witam wszystkich w zupełnie nowej roli;) ODR odszedł do historii, teraz ARiMR:)moja kariera rozwija się...........teraz czas na Ministerstwo?! no prosze... Sardynko, jak juz bedziesz zajmowala jakies wysokie stanowisko, to pamietaj o koledze Mariuszu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 17 Sierpnia 2006 Sardynuś.....ale Ty musisz sie przeprowadzić do Warszawy, żeby pracować w Ministerstwie Rolnictwa...Wszystkiego dobrego Ciżyczę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 17 Sierpnia 2006 jak wysadzę Andrew ze stanowiska to waaaaas wszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyystkich zatrudnie!!!!!!!!!!!!słowo;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 18 Sierpnia 2006 trzymamy za słowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODRzyk 0 Napisano 18 Sierpnia 2006 Pracować w "Warszawce" ? Fuj !!! No chyba że (ścisle) przy boku Sardynki - będzie to jedyna osłoda warszawkowej pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 22 Września 2006 no i Andrew wysadzony........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODRzyk 0 Napisano 25 Września 2006 W tak miłym dziale jakim jest "Kocham... " piszemy o politykach?!! Musimy sie opamiętać. To musi bys kącik miłości a nie polityki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariusZ 0 Napisano 25 Września 2006 jak wysadzę Andrew ze stanowiska to waaaaas wszyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyystkich zatrudnie!!!!!!!!!!!!słowo;) slowo stalo sie cialem.. kurde sardi , ja wiedzialem ze masz duze mozliwosci ale zeby tak szybko taka gruba rybe ze stolka zepchnac.. no.. no.. chyle czola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lobuz 0 Napisano 25 Września 2006 Nie ma to jak kariera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODRzyk 0 Napisano 26 Września 2006 Jak znam Sardynke to nuci sobie pod nosem "... ja sie wcale nie chwale, ja po prostu mam talent ...". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 8 Października 2006 A gdzie sie podziewa Sardynka? Sardynko, moze nie trafiłaś nie do tego Ministerstwa Rolnictwa?Wiesz, pewni ludzie, wyglądają mniej wiecej tak: , zawsze mówią, ze pracują w MR. Mowa tu o dawnym UOP, teraz ABW. Nie wiem, maja to na szkoleniach, czy jak.... Wystarczy takiemu zadać konkretne pytanie dotyczące rolnictwa i pęka, jak bańka mydlana. Mam nadzieję, tam nie trafiłaś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 23 Października 2006 ej no jestem...nie miałam czasu odsapnąc po kampanii 2005 a tu już zaczyna się faja odwołań z 2006;( noszkurdemać!!!!!10 KPA byłam za słaba - Andrew is back!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 23 Października 2006 Witaj SardynuśJeśli dobrze rozumiem, toteraz masz wiece pracy niż w ODR-e? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 23 Października 2006 w biurze to pracy jest więcej, ale za to jak przychodzę do domu to nie czuję się tak, jakbym dalej w pracy siedziała: koniec wniosków, biznes planów i innych projektów i zestawień;)))to jest wielki plus "niepracowania" w ODRze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 3 Listopada 2006 A ja nie podejrzewałem, z eTY w OR pracujesz!Też sie zastanawiam, co Wy tam robicie? I co TY tam robisz? Nie pasuje mi to do Ciebie.Nachodzi mnie czasem ochota posłac Cie do oleju, bo zwyczajnie Sardynka z olejem mi sie kojarzy. To wszystko.Ja nie jestem uparty, to uparte są te osoby, co mi to imputują.A ja dzisiaj byłem w BP i ....postanowiłem się nieco inaczej zachowywać niż zwykle, tzn przestałem zagadywać...po prostu się nie odzywałem po próżnicy (nawey Dzień Dobry nie powiedziałem) i....ludzie zachowywali się jakoś głupio, nawet coponiektórzy mieli nieskoordynowane ruchy. To siła przyzwyczajenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 3 Listopada 2006 szok, prawda???.........jam jest ostoja skrzywdzonych i uciśnionych!jam jest organ odwoławczy!jam jest uchylająca i kierująca do ponownego rozpatrzenia!a czasem jak mi taki dzień wypadnie to utrzymuję w mocy,utrzymuję w mocyi po trzykroć utrzymuję w mocy!!!i oczekuję bez pośpiechu i z dumnie podniesionym czołem skargi,którą jednak z pokorą przekażę sądowi gdy nadejdzie czas........strzeżcie się, bo nie znacie dnia ani godziny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 4 Listopada 2006 Matko, to nie Sardynka lecz rekin ludojad.Dobrze, ze ja tego wczoraj nie przeczytałem, bo by mi się koszmary po nocy śniły.A tak poważnie, lubisz to nowe zajęcie?Pozdrawiam i udanego, ciepłego końca tygodnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 4 Listopada 2006 bardzo lubię i jakbym miała robic cos innego to bym była niezadowolona;) /edit - Sob Lis 4 8:51:16Matko, to nie Sardynka lecz rekin ludojad.no! wie jak jeszcze raz coś wspomnisz o oleju to będziesz miał! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 5 Listopada 2006 Od dawna mnie to nurtuje: "Już posmarowałem Toba chleb"? Teraz poczytam o sardynkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sardynka 0 Napisano 5 Listopada 2006 to słowa piosenki, nawet nie wiem kto ją śpiewa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach