tomass12345 0 Napisano 13 Lutego 2013 Witam koledzy wiem że to nie ten dział itd .ale mam pytanko ....Ilu z was dostało dopłaty ? Bo byłem dziś w agencji i coś było tłoczno w sprawie poprawek :-/ A wiadomo każda poprawka = przeciągnięcie terminu wypłaty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flamenko 0 Napisano 14 Lutego 2013 w moich stronach bardzo malo wyplacono doplat. kazdy placze ze na nawozy brak funduszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 14 Lutego 2013 Ja dziś dostałem już wniosek na ten rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radas.dj 0 Napisano 21 Lutego 2013 Ja dziś dostałem już wniosek na ten rok. A dostałeś już kasę za ubiegły rok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S-Piotr 0 Napisano 22 Lutego 2013 Wniosek na 13r dostałem 1lutego. A wczoraj kasę na konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek21 0 Napisano 22 Lutego 2013 dopłaty w styczniu dostali u nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamil7340 0 Napisano 22 Lutego 2013 Ja też wniosek dostałem w tamtym tyg ale kasy na koncie brak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luki21 0 Napisano 22 Lutego 2013 Tak , tak kasę ok 20 stycznia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mano 0 Napisano 7 Marca 2013 wniosek jest a kasy brak i mamy marzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach