Kolodziej 0 Napisano 12 Marca 2013 Wałki ślimakowe w rozrzutniku (poziome głównie) czy są lepsze od tradycyjnych? Występują głównie w opcjach dodatkowo płatnych więc czy opłaca się "skórka za wyprawkę"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikt 0 Napisano 19 Marca 2013 mam i jestem zadowolony nic sie nie nawija i robi z tylu pyl tzn niema zadnych kupek. inwestycja 400zl za sztuke i wyjazd do czempina, no a w agromie powalili mnie na kolana 1200 za sztuke ale nie przebili grene 1600 sztuka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 20 Marca 2013 a o jakim rorzutniku piszecie? Grene to często jest ciężko przebić z cenami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikt 0 Napisano 20 Marca 2013 ja akurat o 3,5t czarna bialostocka ale w tym czempinie dorabiaja do kzdego modelu i naprawde porzadnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolodziej 0 Napisano 21 Marca 2013 W jakim masz układzie? Dwa ślimaki czy jeden ślimak i jeden szpilkowy (zwykły)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 21 Marca 2013 Ja rozglądam sie T-088 i tam też sie pokazują ze ślimakowymi wałkami jak mówisz że to dużo lepiej rozrzuca to chyba będe musiał sie rozejżeć za takim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikt 0 Napisano 21 Marca 2013 Dwa slimaki, lepiej rozrzuca i zapomnialem co to nawijanie sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolodziej 0 Napisano 30 Marca 2013 Czy to znaczy, że nie nawijają się na wałki np. sznurki. Kiedyś nawinęła mi się sianokiszonka (była zepsuta i wywaliłem ją na pryzmę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikt 0 Napisano 30 Marca 2013 az tak dobrze to nie jest sznurki niestety lapie ale od kiedy owijam siatka niema tego problemu sznurkow a sinokiszonki nie nawija Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach