trocki 0 Napisano 22 Marca 2013 Możecie mi jakiś polecić? Bo jest ich tyle, że nie wiem, na który się zdecydować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trocki 0 Napisano 24 Marca 2013 Dobra już nieistotne, trafiłem w necie na ranking kantorów i opierając się na znalezionych tam informacjach, m.in. kursach i opiniach klientów, wybrałem najlepszy dla mnie e-kantor. Sądząc po komentarzach, powinno pójść szybko i bezproblemowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 24 Marca 2013 A na jakich kontraktach chcesz grać bo jak na GPW to daj sobie spokój Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaro8038 0 Napisano 25 Marca 2013 Korsarz, a Ty nie widzisz, że on nie chce grać tylko sprzedawać reklamę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
korsarz 0 Napisano 25 Marca 2013 Aaa możliwe, kurcze na wszystko trzeba zwracać uwage, w czape mu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trocki 0 Napisano 25 Marca 2013 Bez przesady... A grać nie chcę, chcę tylko wymienić franka po dobrym kursie. Wybieram się w Alpy na narty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach