Doradca_1 0 Napisano 22 Sierpnia 2006 Pytanie moje dotyczy sprawy np. pakietu ochrona gleb i wód. Występuje różnica w kwotach płatności w nowym PROW(2007-2013)- 360 i 380 zł względem jeszcze obecnego 520 i 570 zł. Czy składający teraz do końca sierpnia 2006 wniosk, od przyszłego roku będą mieli płatność większą czy tą mniejszą? zdrowy rozsądek kierunkuje na płatność z budżetu 2004-2006 przez caly okres realizacji pakietu, ale to przecież ARiMR.... Mógłby mnie ktoś 100% upewnić? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łysy 0 Napisano 22 Sierpnia 2006 Kierownikiem BP nie jestem ale jeśli złożysz w tym roku to na 100% będzie płatność z obecnego PROW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
benek-38 0 Napisano 28 Września 2006 Kierownikiem BP nie jestem ale jeśli złożysz w tym roku to na 100% będzie płatność z obecnego PROW. miało być tak dobrze , to dlaczego zmniejszają kase w takim razie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alberto 0 Napisano 25 Lutego 2007 załapałem sie na rolnośrodowiskowy w tamtym roku ostatni praktycznie dzień przyjmowania wniosku. Czy w każdym roku trzeba zgłaszać się do ODR gość z odru mówił coś o marcu jakie są terminy składania??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artpia 0 Napisano 26 Lutego 2007 Jeżeli ktokolwiek złożył wniosek rolnośrodowiskowy w ARiMR pierwszy raz w terminie do 31 sierpnia 2006 r. to będą go obowiązywały zasady PROW 2004-2006. Jeżeli w tym okresie złożyła wniosek to rozpoczyna program od 1 marca 2007 czyli nie składa żadnych innych wniosków w marcu 2007. Wniosek kontynuacyjny składa dopiero w roku 2008, a konkretnie od 1 marca do 30 kwietnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach