vicotria 0 Napisano 1 Kwietnia 2013 Znam pomocną stronę, która pomoże wybrać wam odpowiedni kredyt na samochód (link)Można na niej porównać oferty a także wziąć opcję dla siebie Wy znacie podobne strony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tysdiacz 0 Napisano 23 Października 2013 Są specjalne banki specjalizujące się w kredytach typowo samochodowych. Np. dobry jest Volkswagen Bank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martyna89 0 Napisano 28 Października 2013 Wiedzieliście, że można kupić auto nawet jeśli się jest w bik? Ja dostałam chwilówkę na to na prawdę warto się przekonać jak upraszczają wszystko z korzyścią dla nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izy123 0 Napisano 16 Listopada 2013 Auto można zawsze kupic jak ma się pieniądze . Poprostu zaciągnołeś pożyczkę gotówkową a nie celową na samochód i w takiej sytuacji nie co się dziwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcikredy 0 Napisano 29 Listopada 2013 Wow, ale masa stron. Niektóre z nich są ciekawe, ale reszta to dno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia73 0 Napisano 5 Lutego 2014 Jeżeli jest potrzebny kredyt na zakup samochodu, to proszę sprawdzić tutaj (linki)Ewentualnie również jest opcja leasingu dla firm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanatosiks 0 Napisano 6 Lutego 2014 Wiedzieliście, że można kupić auto nawet jeśli się jest w bik? Ja dostałam chwilówkę na to, na prawdę warto się przekonać jak upraszczają wszystko z korzyścią dla nas Taką chwilówkę na samochód pewnie to był zwykły kredyt na dowód. Jeśli była duża no bo mówimy tu o pewnych kwotach na samochód to ciekawe jak wyglądała spłata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrorl 0 Napisano 12 Lutego 2014 A myślałeś o leasingu. Chyba najlepsza opcja. Samochód wrzucić sobie w koszta. Możesz też spróbować inwestować np w złote monety i w ten sposób zdobyć gotówkę na auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leteto 0 Napisano 17 Lutego 2014 Generalnie branie specjalnie kredytu by jeździć nowym samochodem wg mnie jest mało inteligentnym zagraniem... Ja chcąc kupić, wybierałem salony, które wiem, że pozwolą mi przede wszystkim najpierw przetestować auto, a później wchodziło w grę kredytowanie ale przez salon już, nie zabawa z bankami, czy innymi chwilówkami. Wszystko odbyło się w jednym miejscu. I padło na opcję 50/50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
milas32 0 Napisano 23 Lutego 2014 Ja bym wcale nie mówił, że kredyty na samochód to coś niewłaściwego. Trzeba tylko wybrać dobry produkt, myślę, że warto spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kred 0 Napisano 24 Maja 2014 Dodam od siebie, że w tej chwili kredyty samochodowe mają oprocentowanie zbliżone do kredytów hipotecznych. Są oferty, w których oprocentowanie zawiera się w przedziale od 6 do 7%. Dokładne parametry kredytów samochodowych w poszczególnych bankach oblicza i porównuje kalkulator kredytu samochodowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aleksandra134 0 Napisano 30 Maja 2014 Dobrze jest porównać sobie w kilku bankach i wybrać w takim, który ma akurat dla Ciebie najlepsze oprocentowanie, wysokość rat i okres spłaty. Każdy ma inne finanse i w różnym czasie chce to spłacac dlatego nie da się generalizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
belcia 0 Napisano 4 Czerwca 2014 Przemysl swoją decyzję może kupisz sobie samochód jak trochę kasy odłożysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach