LII 0 Napisano 20 Lutego 2008 jeśli to jest orginalny pistolet karchera to można kupić samą wkładkę w środek i wymienić choć koszt może być taki jak nowego pistoletu ale nie orginalnego(90zł),wszystko zależy od modelu pistoletu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukasz111 0 Napisano 20 Lutego 2008 no właśnie.Zapomniałem napisać że pistolet jest firmy wap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
suchodolak 0 Napisano 21 Lutego 2008 Rozbierz sobie ten pistolet morze uda się go jakoś zregenerować np. wymienić uszczelkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasiek_10 0 Napisano 26 Lutego 2008 Czy może ktoś orientuje sie ile może kosztować wymiana pompy w tych małych Karcherach (chodzi mi o modele K 2.0X)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LII 0 Napisano 27 Lutego 2008 witam modele z seri 'k' jak się zepsują to lepiej kupić sobie nową niż naprawiać a najlepiej zastanowić się czy nie lepiej kupić np używaną ale lepszą myjkę , lukasz111 - co do pistoletu to szkoda czasu na rozbieranie nie wystarczy wymiana uszczeli wierz mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin82 0 Napisano 28 Lutego 2008 witam modele z seri 'k' jak się zepsują to lepiej kupić sobie nową niż naprawiać a najlepiej zastanowić się czy nie lepiej kupić np używaną ale lepszą myjkę , a jaki model myjki używaniej byś polecił i dla czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stasiek_10 0 Napisano 28 Lutego 2008 I podaj przykładowe ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubuś1597156799 0 Napisano 25 Marca 2008 Którą z tych myjek byście polecili: http://www.allegro.pl/item327662873_myjka_cisnieniowa_110bar_1600w_bosch_3_lance_fv.html http://www.allegro.pl/item328617956_black_decker_myjka_pw1700wb_w_promocji_.html http://www.allegro.pl/item331836124_nowa_myjka_wysokocis_hr_160_einhell_fv_2l_gw_pajm.html dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 25 Marca 2008 wszystkie tandetne a patrząc po wyposażeniu to black decker, w tej kasie nic dobrego nie kupisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubuś1597156799 0 Napisano 25 Marca 2008 wiem że to żadne rewelacje, ale do skorzystania kilka razy w roku bezsensem jest chyba kupowanie lepszej ...no ale aż takie beznadziejne to chyba znów nie są,ciągnik raczej dają rade wypłukać..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian9871 0 Napisano 25 Marca 2008 nie patrz na ciś max tylko na pracy musi być min 100-11o bar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szopen72 0 Napisano 25 Marca 2008 Używa ktoś karchera 9/19 4M plus albo coś podobnego? Chcę coś takiego kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osa21 0 Napisano 10 Lipca 2008 musze 1,5tys. zł wydać an myjke ciśnieniową i jaką byście poleciki nowa np. karcher o ciśniniu max 140 bar, czy lepiej używke z podgrzewaczem wody o ciśnieniu max 200bar. na co zwracać uwage podczas zakupu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robern 0 Napisano 10 Lipca 2008 Weź coś z serii HD - profesjonalne myjki i nie do zajeżdżenia. O ile pompę znajdziesz dobrą to resztę można naprawić tzw. zestawem naprawczym (kompletem uszczelek). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinrol80 0 Napisano 19 Września 2008 Witam. Piaskował ktoś myjką cisnieniową. Jakiego kruszywa użyć trzeba i jak się to robi Kruszywo musi być suche czy z wodą. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darek1972 0 Napisano 7 Października 2008 pomocy!!!! rozbierał ktoś myjkę sthil RE115k. jak osadzona jest krzywka na wale silnika, nie chcę robić nic na siłę a poszło tam łożysko i muszę zdjąć krzywkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 16 Marca 2009 Witam. Mam problem z grzaniem wody w karcher hds 890. Pompka podaje paliwo i rozpyla prawidlowo, a elektrody wytwarzaja łuk. Ale nie nastrepuje zaplon. Dopiero gdy przyblokuje odplyw spalin lub odkerece okienko w gornej pokrywie komory nagrzewania nastepuje grzanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ka_mil 0 Napisano 16 Marca 2009 Może elektrody sie trochę zużyły(wypaliły) i są zbyt daleko od rozpylanego paliwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 16 Marca 2009 Po wyjęciu z obudowy tego baniaka w którym jest nagrzewnica zapłonprzebiega bez problemów. Obstawiałbym cos z dopłuywem powietrza. Da się z tym cokolwiek wyregulowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 16 Marca 2009 tez to przerabialem...........- brudna wezownica, za malo powietrza na przyslonie, i zuzyta dysza i napewno jak wylaczysz palnik to jeszcze kopci przez moment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 16 Marca 2009 Gdzie jest ta przysłona? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hans 0 Napisano 16 Marca 2009 za wentylatorem ale przed kotłem - moze ta elastyczna opaska zaslaniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 17 Marca 2009 Znalazłem. Przysłona otwarta na max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paktofonikas 0 Napisano 17 Marca 2009 Pokombinowałem z ustawieniem tej przysłony i jaknaraziegra gitara Dzieki hans za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztofer56 0 Napisano 29 Marca 2009 witam serdecznie koledzy. chce kupić myjke myśle nad karcher, tylko zastanawiam sie co lepiej czy hd 1090 lub np hds 690 jak wygląda ich żywotność i ogólnie jak sie sprawują ... oczywiście myjka używana tak około 2 tys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach