LII 0 Napisano 29 Marca 2009 jeśli nie potrzebna ciepła woda to lepiej kupic hd (mam w ofercie duży wybór,nie tylko 1090) ciepłowodną w pełni sprawną po przeglądzie będzie kłopot kupic do 2tyś.(proszę niedac się nabrac) co do żywotności- taka sama z tym że przy myjkach ciepłowodnych więcej części do naprawy i wiadomo większy koszt zazwyczaj przy danym budżecie ludzie wybierają myjkę słabszą ciepłowodną lubmocniejszą zimnowodną .proszę o tel .600286891 to więcej doradzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emil 0 Napisano 8 Października 2009 a jaką myjkę byście polecili w cenie max 1600. Co powiecie na KARCHER MYJKA K 7.20 MX PLUS model 2009 GRATIS (761497791) - Aukcje internetowe Allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LII 0 Napisano 9 Października 2009 myjka bardzo dobra do użytku domowego,jedyna wada to za słaba obudowa,ja tą myjkę polecam za 1000zł, do 1600zł są też b.dobre modele hd645, 650, 655, 6/15c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sklep Grene 0 Napisano 14 Października 2009 Jeżeli chodzi o myjkę to mogę Ci polecić KARCHER'a ! Wieczny sprzęt, tani nie jeste, ale możesz być pewien bezawaryjności tego sprzętu, dobrze wydane pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach