Daniel889 0 Napisano 29 Kwietnia 2013 Mam mały problem bo kupiłem przyczepę brandys oryginalnie miała dwa przewody do hamulców ale w ciągniku mam tylko jedno wyjście ale sprzedający powiedział że da się to podłączyć no i został tylko jeden przewód problem w tym że hamuje tylko tył poczytałem trochę o tym ale narazie wiem tylko tyle że ogólnie brandyski mają pogmatfane układy pneumatyczne. czy ktoś może coś pomóc, powiedzieć jak to podpiąć żeby grało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikt 0 Napisano 11 Maja 2013 juz o tym bylo nie razmasz 2 przewody czyli 2 obwodowy uklad i nietety musisz to wywalic i zrobic na jedno ob. bez wzgledu czy to brandys czy inny wynalazek jedyne wyjscie.no ewentualnie zrobic 2 ob. w ciagniku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel889 0 Napisano 21 Maja 2013 jeśli było to gdzie? możesz mi podać link do takiego tematu?i czy napewno nie wystarczy samego zaworu wymienić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikt 0 Napisano 26 Maja 2013 no zawor trzeba zmienic reszta bedzie dzialac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach