Booster12 0 Napisano 2 Maja 2013 Koledzy mam do was pytanko czy koła od c-360 benda sie nadawały do Ursusa 3512 ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syrop1 0 Napisano 3 Maja 2013 Jeżeli zamienimy całe koła to tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Booster12 0 Napisano 5 Maja 2013 Kolego nie wydaje mnie się bo sruby w C-360 są ciezsze roztaw śrub może i by sie zgadzał , piasta tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
syrop1 0 Napisano 5 Maja 2013 Tak zgadza się, gwiazda musi być inna na te śruby ale felga zostaje 28" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Booster12 0 Napisano 6 Maja 2013 Bo kolego tak kombinuje zeby kupic koła od c-360 i je przełożyć do Fergusona , tylko musze pogadać z mechanikiem żeby mi rozwiercił takie otwory jak ida do fergusona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jahooo 0 Napisano 6 Maja 2013 wejdź na stronę Pronar-u , oni produkują także felgi, poszukaj katalogu z felgami i zobacz, jaka jest średnica piasty i rozstaw szpilek do 3512 i C360, po którymś roku była unifikacja (1988 ??) ale nie mam pewności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach