marcin82 0 Napisano 21 Września 2007 ja mam wszędzie pod górke w transporcie staram się nie przekraczać 2200 obr. Jak się przesiada na ciagnik większej mocy to jest zdziwienie ile on pali na godzine ale w przeliczeniu na wykonana prace to nie jest tak strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 0 Napisano 28 Września 2007 Witam!jestem w posiadaniu : -Instrukcja obsługi i katalog części do ciągników John Deere : 6520 i 6620 SE (instrukcja do tych modeli), a katalog zawiera modele 6320,6420,6520,6620 Gdyby ktos potrzebowal, oto moj mail: Comp4ct@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timasz 0 Napisano 5 Października 2007 witam mam takie pytanie ogladalem JD 5720 basic ma on rewers przy kierownicy przedstawiciel mowil mi ze jest to rewers mechaniczny i musze uzywac sprzegla noznego czy to prawda zawsze myslalem ze jest tam rewers elektrohydrauliczny i jeszcze jedno ciagnik ma dzwignie od pulbiegow tzw polowki i zeby tego uzyc musze tez uzywac sprzegla bo jak tak to ja zadnej rewelacji nie widze cena niby jest w miare ale wypas slabiutki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 5 Października 2007 jaki wypas?? popatrz co można w opcji do niego powkładac:D ten model w tej cenie jest okrojony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 5 Października 2007 5720 BASIC to jest ciagnik promocyjny nic do niego dozucic nie mozna i kosztuje 125 400+vat. A revers napewno ma elektrohydruliczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tony 0 Napisano 15 Października 2007 Dzisiaj był u mnie przedstawiciel dealera JD z ofertą i z tego co mówił to promocja się skończyła i teraz 5620 kosztuje ponad 140 tys netto a w standardzie ma klime 4 światła robocze, rewers mech., zaczep transportowy instalacje pneumatyczną i jeszcze jakieś pierdoły. Tych okrojonych wersji już nie ma, z resztą będzie u mnie za tydzień na dokładniejszą rozmowę to jak będę wiedział coś więcej to napiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 15 Października 2007 5720 BASIC to jest ciagnik promocyjny nic do niego dozucic nie mozna i kosztuje 125 400+vat. A revers napewno ma elektrohydruliczny.Z pewnością dorzucić można a rewers nie jest elektrohydrauliczny tylko "hydrauliczny"-tzn. dźwignia którą masz przy kierownicy steruje bezpośrednio rewersem a nie jak w przypadku wersji PowerQuadPlus gdzie dźwigienka steruje włącznikiem ,ten z kolei włącza jakiś elektrozawór.@timasz-rewersu możesz używać do woli bez sprzęgła podobnie jak półbiegów-ze sprzęgłem zmieniasz jedynie zakresy-ABCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominujacy rolnik 0 Napisano 16 Października 2007 Nie można nic dozucić napewno to już jest gotowy ciągnik bez możliwości zmiany. A dorzucać mozes sobie do zwykłej seri 5720 a nie do seri BASIC czy ADVANCED bo to już sa gotowe ciągniczki. A promocja trwa do 25 pazdziernika lub do wyczerpania zapasów magazynowych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 16 Października 2007 Nie można nic dozucić napewno to już jest gotowy ciągnik bez możliwości zmiany. A dorzucać mozes sobie do zwykłej seri 5720 a nie do seri BASIC czy ADVANCED bo to już sa gotowe ciągniczki. A promocja trwa do 25 pazdziernika lub do wyczerpania zapasów magazynowych!Z pewnością można dorzucić-być może zależy to od dealera-ale u mnie np.nie było żadnego problemu żeby zamontować fotelik czy błotniki-mogłem też dołożyć kupę innych rzeczy (dodatkowe halogeny,sterowanie podnośnikiem czy WOM-em z błotnika-to ostatnie być może jeszcze założę )-płacisz i masz-przynajmniej tak to wygląda w Contractusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LewY 0 Napisano 18 Października 2007 Wie ktoś może jaka jest aktualna cena modelu JD 6330 Premium?? Proszę równiez o zaznaczenie czy jest to cena netto czy brutto,dziekuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suchy91 0 Napisano 29 Października 2007 Cześć chciałbym się Ciebie wdudzinski zapytać jak dokonuje się nastawienia z jakiego biegu Ciągnik ma ruszać i chciałbym ogólnie pogadać na temat skrzyni przekładniowej Automatic Power Shift. Zapraszam na mój temat poświęcony temu zapytaniu. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gwiezdny Tancerz 0 Napisano 31 Października 2007 Ja jeszcze chciałem dorzucić do tych serii 5720 bardzo się opłaca ciągniki są bardzo wytrwałe i mają cholerny ucią ja mam ten 5620 on ma 72 km a chodzi w czórkach obracanycha skibe jest 45 talerzówke kupiłem to ma npisane zapotrzebowanie mocy 100 km a ja podbiołem do niego i chodzi z nią elegancko jak macie jeszcze jakieś pytani ato pytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timasz 0 Napisano 31 Października 2007 Ja jeszcze chciałem dorzucić do tych serii 5720 bardzo się opłaca ciągniki są bardzo wytrwałe i mają cholerny ucią ja mam ten 5620 on ma 72 km a chodzi w czórkach obracanycha skibe jest 45 talerzówke kupiłem to ma npisane zapotrzebowanie mocy 100 km a ja podbiołem do niego i chodzi z nią elegancko jak macie jeszcze jakieś pytani ato pytaćwiec tak ile masz mtg jakie jest jego spalanie i na ile cm orzesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyczkowski 0 Napisano 31 Października 2007 Możecie mi powiedziec gdzie znajde dzial poswiecony: Jakie masz maszyny i ile ha?? bo wiem ze kiedys cos podobnego bylo ale znalezc nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timasz 0 Napisano 31 Października 2007 Możecie mi powiedziec gdzie znajde dzial poswiecony: Jakie masz maszyny i ile ha?? bo wiem ze kiedys cos podobnego bylo ale znalezc nie moge poprostu musisz sie przeniesc na strone trzecia tam jest teraz ten dzial czyli widzisz wszystkie tematy w dziale maszyny schodzisz w dol strony klikasz na 3 i pod koniec strony jest ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gedii 0 Napisano 1 Listopada 2007 czy ktoś ma zdjetą elektorniczną blokade predkości w ciągniku serii 6020Premium?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cypisek:) 0 Napisano 1 Listopada 2007 ile ma JD 5020 km Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timasz 0 Napisano 2 Listopada 2007 a gwiezdny tancez w kosmos odlecial czy co ze sie nie odzywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario98 0 Napisano 2 Listopada 2007 tak oglądam i oglądam wypowiedzi wasze aż tu nagle natrafiłem na post Gwiezdnego tancerza i.... wywaliłem gały. no jakim cudem poczciwy JD 5620 może dać rade 4 skibowemu i nadodatek obracalnemu. Taki jeden pan z mojej wsi ma JD 6420 (110 KM) i czwórke obracalną i nie zdola ciągac. musi odpinac jedną skibe.Może ten pług co go niby 5620 ciąga ma skiby 35cm ale i to wątpie zeby pociągnął Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cypisek:) 0 Napisano 2 Listopada 2007 powie mi ktoś ile koni ma jd 5020?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cypisek:) 0 Napisano 2 Listopada 2007 powi mi ktoś ile jd 5020 ma KM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cypisek:) 0 Napisano 2 Listopada 2007 Ile koni ma jd 5020 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyczkowski 0 Napisano 2 Listopada 2007 Z tego co wiem to nie ma takiego modelu.5020 jest to seria ciągników.A modele to: 5620 5720 5820 (72, 80 i 88KM) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KWAK 0 Napisano 2 Listopada 2007 Raczej jest taki http://pl.youtube.com/watch?v=oq0VeXPZCu4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cypisek:) 0 Napisano 2 Listopada 2007 oki dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach