Skocz do zawartości
Debra

Kupowaliście cokolwiek poprzez Zakupy Grupowe?

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie. Często bywa tak, że zamawiam sporo produktów medycznych, szukałem sposobu gdzie można coś taniej zamówić i trafiłem na Zakupy Grupowe. Mniej więcej polega to na kupowaniu w detalu po cenach hurtowych.

Zamawialiście już cokolwiek w taki sposób? Rzeczywiście taniej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja korzystałem z oklejania samochodów u mnie w Katowicach w fashioncar

W zakupach grupowych mogłem wykupić takie oklejanie dla wszystkich aut w mniejszej cenie

Bardzo dobra opcja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie! Ja kupowałem w zimie karnet na narty poprzez zakupy grupowe i wszsystko przebiegło bezproblemowo. Jednak troche sceptycznie podchodze do róznych ofert grupowych, wiele z nich nie jest żadną okazją tylko są, sprawnie zaprezentowane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja ostatnio czytałem o jakim grubym wałku na jednym z takich portali z zakupami grupowymi, więc jak widać do końca bezpieczne nie są.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja korzystałem z oklejania samochodów u mnie w Katowicach w fashioncar.

W zakupach grupowych mogłem wykupić takie oklejanie dla wszystkich aut w mniejszej cenie

Bardzo dobra opcja

Zgadzam się! Dlatego zawsze sprawdzam cenę rynkową i cenę na innych podobnych serwisach. Teraz jest mnóstwo serwisów, zbierających oferty ze wszystkich portali. Ja osobiście korzystam ze snuper i nie miałam jeszcze żadnych problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystałam już z fryzjera i restauracji, bez problemu. Jedyne kłopoty, o których słyszałam (z mediów, nikt z moich znajomych się nie naciął), to czasami jakaś firma sprzedawała więcej kuponów niż była w stanie w sensownym czasie zrealizować, np. na prawo jazdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja skorzystalem ostatnio z promocji grupowej i bylem z zona w restauracji- bylo naprawde fajnie i przyjemnie, no i tanio!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie korzystałem, z tego co słyszałem sporo ofert nie ma nic wspólnego z zakupami grupowymi, to po prosty zwykły chwyt marketingowy i oszukiwanie ludzi że coś się kupi taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja nie korzystałem, z tego co słyszałem sporo ofert nie ma nic wspólnego z zakupami grupowymi, to po prosty zwykły chwyt marketingowy i oszukiwanie ludzi że coś się kupi taniej.

Kolego słyszałeś i powtarzasz bajki .Ja korzystałem 2 krotnie z zakupu na gruperze i każdy raz było tak ,jak było opisane wszystko się zgadzało .Pierwszy raz byłem nad morzem z gruperem na weekend ,a kolejny kilka dni na termach w Białce na termach ''Bania ''.Mogę polecić ten sposób zakupu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba zależy od przypadku, bo ja też kilka razy korzystałem i było wszystko ok, ale moja siostra miała taki przypadek, że kupiła perfumy, zapłaciła i... firma się zamknęła! A grupon oczywiście umył ręce. Wolę już jednak zakupy na aukcjach, wydaje mi się, że tam bardziej dbają o klientów, chociaż też nie zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Chyba zależy od przypadku, bo ja też kilka razy korzystałem i było wszystko ok, ale moja siostra miała taki przypadek, że kupiła perfumy, zapłaciła i... firma się zamknęła! A grupon oczywiście umył ręce. Wolę już jednak zakupy na aukcjach, wydaje mi się, że tam bardziej dbają o klientów, chociaż też nie zawsze.[/quote

Sprawa z Gruperem wygląda tak ,że jak coś nie gra to oni zwracają pieniądze .Też miałem podobną sytuację z tym ,że to bank gdzieś zapodział moje pieniążki i jak dotarły już do Grupera ,to w dwa dni mi je odesłał na moje konto po moim telefonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w opolu od kilku lat jeden zaklad oponiarski wymienia opony z letnich na zimowe i na opak i zmienia kola z wyważeniem za 50% rabatu

ceny dokładnie nie pamiętam ale za kola 14 na stalowych felgach wymiana opon z wyważeniem za 4szt chyba 40 zł

jak ma sz na felgach to za wymianę i wyważenie cos kolo 20 ale za 14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno temu korzystałem i coś było nie tak. Już nie pamiętam, produkt chyba w końcu dostałem, ale miałem jakieś przejścia i problemy. Od tamtego czasu nigdy nie miałem kontaktu z portalami grupowymi, więc nie wiem, może zmieniło się coś na lepsze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi