Debra 0 Napisano 12 Lipca 2013 Witajcie. Często bywa tak, że zamawiam sporo produktów medycznych, szukałem sposobu gdzie można coś taniej zamówić i trafiłem na Zakupy Grupowe. Mniej więcej polega to na kupowaniu w detalu po cenach hurtowych. Zamawialiście już cokolwiek w taki sposób? Rzeczywiście taniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2013 Ja korzystałem z oklejania samochodów u mnie w Katowicach w fashioncarW zakupach grupowych mogłem wykupić takie oklejanie dla wszystkich aut w mniejszej cenie Bardzo dobra opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JCezar 0 Napisano 21 Września 2013 Witajcie! Ja kupowałem w zimie karnet na narty poprzez zakupy grupowe i wszsystko przebiegło bezproblemowo. Jednak troche sceptycznie podchodze do róznych ofert grupowych, wiele z nich nie jest żadną okazją tylko są, sprawnie zaprezentowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magnus 0 Napisano 23 Września 2013 A ja ostatnio czytałem o jakim grubym wałku na jednym z takich portali z zakupami grupowymi, więc jak widać do końca bezpieczne nie są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasia1987 0 Napisano 25 Września 2013 Ja korzystałem z oklejania samochodów u mnie w Katowicach w fashioncar.W zakupach grupowych mogłem wykupić takie oklejanie dla wszystkich aut w mniejszej cenie Bardzo dobra opcja Zgadzam się! Dlatego zawsze sprawdzam cenę rynkową i cenę na innych podobnych serwisach. Teraz jest mnóstwo serwisów, zbierających oferty ze wszystkich portali. Ja osobiście korzystam ze snuper i nie miałam jeszcze żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mira 0 Napisano 7 Października 2013 ja czasami korzystam z zakupów grupowych, choć nie zawsze są to transakcje udane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grażynaaa 0 Napisano 2 Listopada 2013 Korzystałam już z fryzjera i restauracji, bez problemu. Jedyne kłopoty, o których słyszałam (z mediów, nikt z moich znajomych się nie naciął), to czasami jakaś firma sprzedawała więcej kuponów niż była w stanie w sensownym czasie zrealizować, np. na prawo jazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianek 0 Napisano 13 Listopada 2013 Ja skorzystalem ostatnio z promocji grupowej i bylem z zona w restauracji- bylo naprawde fajnie i przyjemnie, no i tanio!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predator&obcy 0 Napisano 17 Listopada 2013 a ja korzystałem ostatnio z promocji grupowej . i dostałem syfa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pens 0 Napisano 18 Lutego 2014 Ciężko się zgrać, w moim przypadku nie ma to sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wladyslaw 0 Napisano 18 Lutego 2014 Ja nigdy nie wierzyłem w sens zakupów grupowych. Nigdy nie korzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucjano 0 Napisano 18 Lutego 2014 Ja nie korzystałem, z tego co słyszałem sporo ofert nie ma nic wspólnego z zakupami grupowymi, to po prosty zwykły chwyt marketingowy i oszukiwanie ludzi że coś się kupi taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr155 0 Napisano 19 Lutego 2014 Ja nie korzystałem, z tego co słyszałem sporo ofert nie ma nic wspólnego z zakupami grupowymi, to po prosty zwykły chwyt marketingowy i oszukiwanie ludzi że coś się kupi taniej. Kolego słyszałeś i powtarzasz bajki .Ja korzystałem 2 krotnie z zakupu na gruperze i każdy raz było tak ,jak było opisane wszystko się zgadzało .Pierwszy raz byłem nad morzem z gruperem na weekend ,a kolejny kilka dni na termach w Białce na termach ''Bania ''.Mogę polecić ten sposób zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barbarossa 0 Napisano 20 Lutego 2014 Chyba zależy od przypadku, bo ja też kilka razy korzystałem i było wszystko ok, ale moja siostra miała taki przypadek, że kupiła perfumy, zapłaciła i... firma się zamknęła! A grupon oczywiście umył ręce. Wolę już jednak zakupy na aukcjach, wydaje mi się, że tam bardziej dbają o klientów, chociaż też nie zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr155 0 Napisano 20 Lutego 2014 Chyba zależy od przypadku, bo ja też kilka razy korzystałem i było wszystko ok, ale moja siostra miała taki przypadek, że kupiła perfumy, zapłaciła i... firma się zamknęła! A grupon oczywiście umył ręce. Wolę już jednak zakupy na aukcjach, wydaje mi się, że tam bardziej dbają o klientów, chociaż też nie zawsze.[/quote Sprawa z Gruperem wygląda tak ,że jak coś nie gra to oni zwracają pieniądze .Też miałem podobną sytuację z tym ,że to bank gdzieś zapodział moje pieniążki i jak dotarły już do Grupera ,to w dwa dni mi je odesłał na moje konto po moim telefonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szu 0 Napisano 22 Lutego 2014 w opolu od kilku lat jeden zaklad oponiarski wymienia opony z letnich na zimowe i na opak i zmienia kola z wyważeniem za 50% rabatu ceny dokładnie nie pamiętam ale za kola 14 na stalowych felgach wymiana opon z wyważeniem za 4szt chyba 40 zł jak ma sz na felgach to za wymianę i wyważenie cos kolo 20 ale za 14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mergil 0 Napisano 27 Lutego 2014 Dawno temu korzystałem i coś było nie tak. Już nie pamiętam, produkt chyba w końcu dostałem, ale miałem jakieś przejścia i problemy. Od tamtego czasu nigdy nie miałem kontaktu z portalami grupowymi, więc nie wiem, może zmieniło się coś na lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman80 0 Napisano 16 Marca 2014 Ja akurat nie przekonałem się jeszcze do takich zakupów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach