alfisti156 0 Napisano 6 Września 2006 witam , nie jestem związany bezpośrednio z rolnictwem , -potrzebny mi papier.czy da się jakoś zaliczyć przedmioty? czy nauczyciele (wykładowcy są bardzo wymagający?) pozdrawiam,. alfisti156@wp.plczy komuś już się udało zaliczyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eveli 0 Napisano 9 Września 2006 no właśnie, da się ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szlendi 0 Napisano 20 Października 2006 Bez wiedzy nie da się.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eveli 0 Napisano 20 Października 2006 dzisiaj to sprawdzę..ale mnie koleś nastraszyłeś.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anetagarbarska 0 Napisano 17 Kwietnia 2007 Trzeba się nauczyć, szczególnie produkcji roślinnej,bo komisja jest bardzo wymagająca, zarządzanie można sobie odpuścić,bo wyciągają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ramzes 0 Napisano 11 Lipca 2007 Może wystarczy laseczkę zrobić egzaminatorowi? to i egzamin i dyplom w kieszeni i praca w Samej Broni zapewniona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach