lemik22 0 Napisano 5 Sierpnia 2013 CENTRUM OCHRONY DŁUŻNIKA (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiek_49 0 Napisano 6 Września 2013 Wiele osob zadaje sobie to stale pytanie: Jak wziąć kredyt aby na tym nie stracic, a wrecz zyskac - moze to jest dobra odpowiedz na zadane pytanie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
human 0 Napisano 17 Września 2013 Na kredytach nigdy nie zyskasz, bo na kredytach to bank ma zarobić a nie Ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiek_49 0 Napisano 26 Września 2013 w temacie: opinie o kredytach- zdania sa podzielone, tak jak zawsze. Kredyt oplaca sie brac, jesli dzieki temu zmodernizujemy nasza gospodarke i bedziemy miec wiekszy zysk w przyszlosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianek 0 Napisano 17 Października 2013 hmm ale wziecie kredytu daje nam poteznego kopa finansowego, dzieki ktoremu mozna zmodernizowac swoja gospodarke. Wiec wg mnie - to dobra opcja. Ale trzeba zadac sobie pytanie kredyt a bik- czy wziecie kredytu przez nas jest aktualnie mozliwe i czy nam nie zaszkodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tanatosiks 0 Napisano 6 Lutego 2014 hmm ale wziecie kredytu daje nam poteznego kopa finansowego, dzieki ktoremu mozna zmodernizowac swoja gospodarke. Wiec wg mnie - to dobra opcja. Ale trzeba zadac sobie pytanie: kredyt a bik- czy wziecie kredytu przez nas jest aktualnie mozliwe i czy nam nie zaszkodzi? Ja wychodzę z założenia że wszelakiego rodzaju kredyty na dowód to ostateczność. "Dobry zwyczaj nie pożyczaj". Chyba że mamy naprawdę dobry plan jak je zainwestować ale nie wydaje mi się że inwestycja w rolnictwie może tak dobrze się zwrócić że warto będzie pożyczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darcio 0 Napisano 3 Marca 2014 Myślę, że żaden szanujący się rolnik, który chce rozwijać swoja działalność rolniczą nie działa w oparciu o kredyt na dowód czy jakąś szybką pożyczkę - tutaj raczej wchodzą w grę kredyty inwestycyjne (na przykład w przypadku zakupu maszyn rolniczych), kredyt samochodowy, a czasami także kredyt hipoteczny (gdy chodzi o zakup, budowę lub modernizację budynków gospodarczych). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Sądej 0 Napisano 10 Października 2014 Witajcie kredytów jest na rynku tyle co banków. Na szczęście to daje nam możliwość wyboru. Dla rolników banki proponują kredyty z oprocentowaniem nawet 16%, ale również są dostępne takie których oprocentowanie oscyluje w granizach 3,5-4,5%. Możliwa jest też spłata sezonowa nawet roczna. Więcej szczegółów w stopce poniżej w dziale Rolnicy pozdrawiamKrzysztof Sądej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach