Gość Napisano 8 Sierpnia 2013 Czy ktoś z was ma jakąś zaprzyjaźnioną firmę, która podejmie się wykonania ogrodu zimowego? Szukam od kilku dni i na wielu forach polecają alubud - jeśli macie też kogoś zaufanego to dajcie namiar, porównam ceny i coś wybiorę. Z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarecki77 0 Napisano 29 Grudnia 2014 Projektowaniem ogrodów w Warszawie i okolicach zajmuje się manufaktura zieleni. My korzystaliśmy z ich usług gdy urządzaliśmy ogród, ale zwykły nie zimowy. Być może wykonają ci projekt takiego ogrodu. Warto zapytać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anna2456 0 Napisano 10 Stycznia 2023 Powiem Wam moi mili, że własny ogród to luksus. Ja mam malutki kawałek, ale nie wyobrażam sobie, gdybym go nie miała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nadiaaxxx 0 Napisano 14 Stycznia 2023 No ja w trakcie, a może jeszcze nawet przed budową, planowałam zatrudnić specjalistę, który pomoże mi zaaranżować ogród Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach