anonim 0 Napisano 14 Listopada 2007 hehe!!dobra to czekam na odp.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anonim 0 Napisano 14 Listopada 2007 i jeszcze jedno napoczątku tematu napisal rafoo ze ma tego zetora z 3 pługami z uni;wieć do niego pytanie jak ci sie sprawują te pługi;sorki ze zaśmiecamforum ale na P.M nie bede pisał bo niekture wiadomości niedochodzą;z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal_k 0 Napisano 16 Listopada 2007 hej koledzy luknijcie na nowa proxime http://www.danetechniczne.yoyo.pl/fotki/9541.jpg prawie jak moja. Ja mam 8441 stuknął jej już roczek i jestem zadowolony idzie jak burza tylko poczciwa 60-ką nie ma teraz kto jeździć. Potwierdzam przy max obciążeniu potrafi spalić swoje!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlik23 0 Napisano 16 Listopada 2007 hej koledzy luknijcie na nowa proxime http://www.danetechniczne.yoyo.pl/fotki/9541.jpg prawie jak moja. Ja mam 8441 stuknął jej już roczek i jestem zadowolony idzie jak burza tylko poczciwa 60-ką nie ma teraz kto jeździć. Potwierdzam przy max obciążeniu potrafi spalić swoje!!!!!!!!! I co takie rude te proximy teraz będą? Ile kosztuje skrzynia 40km/ha z rewersem do proximy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver 0 Napisano 12 Stycznia 2008 Skrzynia 40km/ha w proximie jest z rewersem, tzn czy jak chce szybką skrzynie zamówić to nie musze już za rewers płacić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialy2005 0 Napisano 12 Stycznia 2008 nie wiem jak w proximie ale w seri super trzeba było za rewers dopłącac taka samo jak za 40km/h, zapewne w proximie jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyczek_2 0 Napisano 12 Stycznia 2008 Rok temu jak kupowałem proxime to rewers był za dopłatą w każdej wersji skrzyni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Silver 0 Napisano 13 Stycznia 2008 Rok temu jak kupowałem proxime to rewers był za dopłatą w każdej wersji skrzyni to co może być też szybka skrzynia 10/2? to jak dać 2 tyś za rewers i do tego następne 4 tyś za szybką skrzynie to już lepiej chyba koła 18,4/34 ps. dlaczego na czeskiej stronie podają że do koł 16,9/34 przód ma mieć 12,4/24 a u nas zakładane mają 13,6? tam podają ze 13,6 przód występuje przy 18,4 tył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyczek_2 0 Napisano 13 Stycznia 2008 Ja mam zwykłą skrzynię tyle że z rewersem i do tego największe rozmiary opon czyli na tyle 34" i przy obrotach silnika ok 2200 śmigam z prędkością +- 35km/h (mierzone samochodem jadącym za mną) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlik23 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Przy jakich obr silnika proxima ma na wom 540 obr? (czy jest to poniżej 2 tyś?)Czy w proximie z rewersem tak jak w starych zetorach da się wykożystać obroty zależne na postoju do pompowania beczki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyczek_2 0 Napisano 14 Stycznia 2008 540przy 2000obr/min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlik23 0 Napisano 14 Stycznia 2008 To co lepsze rewers czy wom 540 eco? w łąki no i do ładowacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelek32 0 Napisano 14 Stycznia 2008 zdecydowanie rewers bardziej przydatny!wom eco to tylko do beczki i cyklopa.no ale oczywiście najlepiej jak jest jedno i drugie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyczek_2 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Rewers to super sprawa. Ja brałem z myślą o turze ale teraz śmigam jeszcze bez a rewers bardzo usprawnia pracę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro 0 Napisano 14 Stycznia 2008 zdecydowanie rewers bardziej przydatny!wom eco to tylko do beczki i cyklopa.no ale oczywiście najlepiej jak jest jedno i drugie.Z tym pierwszym to się nie zgodzę-ja (co prawda w JD 5720) używam 540 E w belarce.Z drugą częścią się zgadzam -a najlepiej jak jest jeszcze PowerShift .Właśnie w Proximie wkurzające jest to że można mieć albo jedno albo drugie-a razem już nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyczek_2 0 Napisano 14 Stycznia 2008 Wszystko zależy od mocy ciągnika. W najmocniejszej proximie 8441 moim zdaniem taki wom będzie miał małe powodzenie a rewers przeciwnie. Używanie rewersu nawet w zwykłych codziennych czynnościach daje więcej komfortu i mniej wysiłku nie wspominając już o turze czy prasie zwijającej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlik23 0 Napisano 14 Stycznia 2008 W zetorach podobno można uzyskać szybkie obroty wom na postoju na zależnych przy rozłączonym reduktorze, czy w proximie też tak się da zwłaszcza przy skrzyni z rewersem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyczek_2 0 Napisano 15 Stycznia 2008 Prawdę mówiąc to nigdy nie sprawdzałem. Do ładowacza mam c 330 a proxima całkowicie do takich prac była by bez sensu tym bardziej że mam czeski ładowacz któremu wystarczają znacznie niższe obroty Wom niz przy cyklopie aby płynnie pracował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetek 0 Napisano 18 Stycznia 2008 ja kupiłem proxime plus 10541 w grudni. revers mam mechaniczny ale przy kierownicy, to duzo usprawnia prace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 90 0 Napisano 18 Stycznia 2008 A ile waży proxima plus 10541 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetek 0 Napisano 18 Stycznia 2008 około 4,5 tony a ty jaki masz ciągnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetek 0 Napisano 18 Stycznia 2008 w jakij ceni zetor proxima 6441????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 90 0 Napisano 18 Stycznia 2008 około 4,5 tony a ty jaki masz ciągnik 4,5 tony???? A nie wygląda na tyle. Ja śmigam pronarem 105KM nie jest rewelacja ale chodzi...tylko hamulce trochę się psują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 90 0 Napisano 18 Stycznia 2008 No i jeszcze zetor 5211 Rakieta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetek 0 Napisano 18 Stycznia 2008 a ja zetor 7011 i ursusek c-330 tez rakieta z turem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach