mateusz147456 0 Napisano 23 Grudnia 2010 dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercikoo1 0 Napisano 30 Stycznia 2011 mam zetora proxime i bierze mi olej około 5litrów na 100mtg czy to normalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EdiPower 0 Napisano 2 Lutego 2011 W twoim przypadku to całkowicie normalne Zacznij się martwić ja spali ok 10l oleju silnikowego. p.s.Propagandę siej gdzie indziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo_4 0 Napisano 14 Marca 2011 pytanie do posiadaczy proximy plus 9541 czy mieliście już jakieś poważniejsze awarie w tym ciagniku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetorfan95plus 0 Napisano 20 Marca 2011 mam pytanie czy zetor proxima 95 plus jakie ma zaąłczanie wałka odbiory mocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetorfan95plus 0 Napisano 21 Marca 2011 czy wałek odbioru mocy jest elektro-hydrauliczny czy elektro- pneumatyczny proszę o odpowiedź góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy 0 Napisano 5 Lutego 2014 może masz zapowietrzoną hydraulikę od sprzęgła ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cernunos 0 Napisano 24 Listopada 2014 Pogooglaj bo chyab kiedyś był o tym wątek, nie na tym forum a na którymś inym. Tylko googlaj „hydruaulika”, nie „chydraulika”Ale zetor to zetor – dobre maszyny i nie ma problemu by bez wzywania mechanika je naprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seweryn7701 0 Napisano 25 Listopada 2014 Ty się znów na mtz-tach nie znasz.Zetory małej serii mają mało biegów czy to nowy czy stary. Poza może modelem z półbiegami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seweryn7701 0 Napisano 25 Listopada 2014 A ty się na mtz-tach nie znasz. Akurat zetor małej serii nowy czy stary ma mało biegów do pracy w polu. Poza modelem z połówkami.Z modernizacją u nich też nie najlepiej. Widać to choć by po archaicznych zwolnicach których konstrukcja pamięta chyba lata 60-te. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seweryn7701 0 Napisano 25 Listopada 2014 Sorrki pomyliłem strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach