Arturez93 0 Napisano 1 Września 2013 Witam chodzi mi o ciągnik John deere 6400 , mam problem z zapaleniem w każdej temperaturze, mam ten ciągnik od niedawna dlatego też nie wiem o co chodzi , gdy ciągnik włączę to po chwili nabiera odpowiednie obroty, wygląda to tak jakby nie trzymał ciśnienia paliwa. Gdy już chwile pochodzi nie ma żadnych problemów. Z góry dziękuje za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturez93 0 Napisano 2 Września 2013 Jeszcze jedno pytanko panowie, podświetla mi się czasami kontrolka od ładowania, podświetla się ona nie mal że niewidocznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tekmie 0 Napisano 2 Września 2013 ..............podświetla mi się czasami kontrolka od ładowania, podświetla się ona nie mal że niewidocznie.Witam.U mnie w samochodzie gdy "kończyły"się szczotki alternatora miałem identyczną sytuację,Gdy przysłoniłem dłonią kontrolkę to dopiero było widać że drucik żarówki ledwo się żarzył.Wymiana szczotek rozwiązała problem.Zmierz napięcie ładowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturez93 0 Napisano 4 Września 2013 pierwszy problem zniknął po zmianie przewodu paliwowego (wężyk był dziurawy i ciągnik zasysał powietrze). Co do kontrolki to już nie świeci, wystarczyło troszeczkę wyczyścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arturez93 0 Napisano 5 Września 2013 Mam jeszcze jedno pytanko, nie znam oznaczenia pierwszej kontrolki od lewej strony, ma ktoś ten sam model ciągnika i zna oznaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach