TomiWędliniarz 0 Napisano 10 Września 2013 Witam. Jak mocno konsumenci zwracają uwagę na to z czego produkowane są wędliny ? Interesuję mnie opinia na ten temat dlatego ze zajmuję się produkcją takich wędlin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomiWędliniarz 0 Napisano 10 Września 2013 Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem tradycyjnych wędlin nie tylko z nazwy to proszę o kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lily.nowak19 0 Napisano 4 Listopada 2013 Czy oferta jest jeszcze aktualna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Kwietnia 2014 Jak dostarczasz do klienta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztofagriculture 0 Napisano 6 Sierpnia 2014 Oczywiście, że ludzie dużą uwagę zwracają na jakoś zakupywanych wędlin. Teraz dobrym rozpoznaniem jest żywność QAFP, przynajmniej wiemy co jemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2014 Coś więcej o tej żywności, co to za oznaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztofagriculture 0 Napisano 9 Września 2014 Jest to żywność dobrej jakości z naturalnymi przyprawami bez jakichkolwiek polepszaczy smaku. Na jej temat zwróciłem uwagę po przeczytaniu artykułu na tej stronie link Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Listopada 2014 To coś związane z MOL, można dalej wędzić tradycyjnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leechu84 0 Napisano 26 Lutego ja byłbym chętny. chętnie odkupię. daj znać więcej na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach