CYGAN 0 Napisano 14 Września 2006 Czy będzie można skladać wniosek o dotacje na budowe płyt i zbiorników na gnojowice w roku 2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mix74 0 Napisano 26 Września 2006 tak, ale koszty będą refinansowane miedzy 40 a 75% inwestycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 5 Listopada 2006 ja słyszałem ze bedzie tak jak w tym roku czyli 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wielkopolanin 0 Napisano 5 Listopada 2006 nie tylko w obszarze dyrektywy azotanowej do 2008 roku bedzie 75%, a reszta dostanie do 40 lat zwrot 50% a powyżej 40 lat tylko 40%, więc nie jest za wesoło, dobrze że załapaliśmy się z ojcem w tym roku i już płyta i zbiornik zrobiony:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miki z Rawicza 0 Napisano 5 Listopada 2006 ja tez się załapałem i co i 15tys musiałem i tak dołożyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mix74 0 Napisano 6 Listopada 2006 z tego co słysze to to czy ktoś dołoży czy nie i tak zależy od projektu i firmy wykonawczej. Jedni dopłacają innym zostaje, ja nie wiem. Galimatjas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stanisław11 0 Napisano 6 Listopada 2006 Tutaj już mow ajest o nowym projekcie pt modernizacja, ze bedzie 40, 50% czy 75% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach