Marianek 0 Napisano 19 Października 2013 widzialem w telewizorze reklame ostatnio i moze bym to co tam widzialem wykorzystal u siebie? Chodzi mi natomiast o tabletki sesja na koncentrację - czy ktos z was probowal kiedykolwiek takiego specyfiku? Dobre to jest? Dziala?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mf3085 0 Napisano 19 Października 2013 Moi znajomi brali Nootropil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chlopka 0 Napisano 30 Maja 2014 oba są ok i bardzo pomagają. wydaje mi się, że najlepiej kupić je tak, by apteka (link) je wyslala- bo jest duzo taniej niz w normalnej. jednak warto pamietac, ze lepiej nie przesadzac- warto stosowac tez zdrowa diete, omega 3, wit b12, swieze powietrze oraz sport - one najbardziej poprawiaja koncentracje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Lipca 2014 Kiedyś kawa wystarczała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwiatek007 0 Napisano 13 Sierpnia 2014 Przyt tabletkach na koncentracje mozna wyłysieć. Warto zastosować przyokazji focus zagęszczanie włosów np. z (link) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelo 0 Napisano 28 Sierpnia 2014 Ja nie jestem za takimi wynalazkami. Wolę sięgać po tradycyjne środki. Słyszałem na przykład, że świetnie zwiększa możliwości koncentracji biała herbata. Jest droga - ale zero chemii . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marianek 0 Napisano 1 Września 2014 Przyt tabletkach na koncentracje mozna wyłysieć. Warto zastosować przyokazji focus zagęszczanie włosów np. z (link) Co Ty pitolisz stary?!????? Uzywam se juz tych tabletek juz prawie rok, energije mam nieziemskom, ale nie widzem, aby wystepowalo u mnie łysienie. Ktos ci glupot nagadal i tyle!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Millet 0 Napisano 2 Września 2014 moim zdaniem to syf. może Cie po tym boleć głowa i może po tym nie zaśniesz ale mi na przykład zaczęło się kręcić w głowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaska1597156930 0 Napisano 2 Września 2014 Ja nie pozwalam dzieciom używać takich środków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gaska1597156930 0 Napisano 2 Września 2014 Poza tym to raczej nie może być zdrowe skoro po użyciu tych tabletek się nie śpi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
makajama 0 Napisano 3 Września 2014 Ogólnie jest przeciwna jakimkolwiek tabletką. Ja ucząc się do sesji piłam dużo kawy to tez pewnie niezdrowe, ale lepsze niż jakaś chemia. A, żeby poprawić swoją koncentrację wystarczy wpisać w google jakieś propozycję i jest tam mnóstwo ćwiczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabrielk 0 Napisano 6 Września 2014 Nigdy nie używałem ,ale wątpię w ich działanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
majkelo 0 Napisano 8 Września 2014 Ciekaw jestem jak realnie wygląda skuteczność reklamy sesji... Myślę, że jak ktoś jest zdesperowany to próbuje i tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach