Felipe 0 Napisano 4 Listopada 2013 Hej! Chciałbym się Was poradzić w jednej sprawie. Otóż zamierzam kupić nowy komputer. Będzie on stacjonary, tym samym istnieje potrzeba dokupienia do niego monitora i z tym właśnie związane jest moje pytanie. Zastanawiam się bowiem nad monitorem LED Samsunga. Z drugiej jednak strony w podobnych pieniądzach są monitory LCD. Pytanie która technologia lepsza LED czy LCD? Zależy mi też na jak największym koncie widzenia, a wiem, że któraś z technologi jest właśnie słabsza pod tym względem.. Nie wiem jednak która:) Zatem prośba o pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lily.nowak19 0 Napisano 4 Listopada 2013 Zdecydowanie LED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lily.nowak19 0 Napisano 15 Listopada 2013 Ja mam dosyć nowy model LED też od Samsunga kąt widzenia jest bezproblemowy.[/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 27 Listopada 2013 Tylko LED Koledzy dobrze radzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gobru 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Bierz LEDa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 5 Grudnia 2013 Też wziąłbym LEDa. Miałem okazję je porównać i LED wypada o niebo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vms 0 Napisano 21 Grudnia 2013 Weź LED ma wiele lepszą jasność i odwzorowanie kolorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtus00 0 Napisano 10 Stycznia 2014 Zdecydowanie LED - lepsza i energooszczedniejsza technologia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pens 0 Napisano 18 Lutego 2014 Też brał bym LED bardziej energooszczędny. Minus tylko taki że jak większość nowych technologii ma krótszy czas działania w tys. godz. od LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzysztofff 0 Napisano 19 Lutego 2014 też bym się bardziej skłaniał ku LED. Są na pewno oszczędniejsze jeżeli chodzi o pobór prądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
farmer.piotr 0 Napisano 5 Marca 2014 jak wyżej, zdecydowanie LED ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Drakhtul 0 Napisano 14 Marca 2014 LED i tylko LED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samuel 0 Napisano 19 Marca 2014 LCD już chyba nawet nie produkują.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach