lemik22 0 Napisano 7 Listopada 2013 Załóż konto w ALIOR SYNC To proste i opłacalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
esytka34 0 Napisano 10 Listopada 2013 A ten cashback jest jeszcze w Aliorze? Bo coś obiło mi się o uszy, że mieli się wycofać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gochaklich 0 Napisano 25 Listopada 2013 Jest, wynosi 5% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcikredy 0 Napisano 29 Listopada 2013 Cash back w alior sync to wcale nie taka łatwa sprawa. Trzeba spełnić kilka warunków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 3 Grudnia 2013 Też polecam Alior Sync. Mam tam jedno konto i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrymek 0 Napisano 23 Grudnia 2013 Alior Sync obniża benefity. Dawniej dawał więcej, teraz np. pojawiły się tylko 3 darmowe wpłaty we wpłatomatach... jest coraz gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 30 Grudnia 2013 Czyżby Allior miał problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vms 0 Napisano 31 Grudnia 2013 Zbudowali rynek, pozyskali założoną liczbę klientów. Więc teraz przyjdzie czas na zarabianie. Drobnymi krokami zaczną wprowadzać opłaty. A że ludzie nie są chętni do zmian to większość zostanie i będzie płacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszmajka 0 Napisano 2 Stycznia 2014 Zbudowali rynek, pozyskali założoną liczbę klientów. Więc teraz przyjdzie czas na zarabianie. Drobnymi krokami zaczną wprowadzać opłaty. A że ludzie nie są chętni do zmian to większość zostanie i będzie płacić. Dobrze podsumowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Izy123 0 Napisano 13 Stycznia 2014 Alior Sync obniża benefity. Dawniej dawał więcej, teraz np. pojawiły się tylko 3 darmowe wpłaty we wpłatomatach... jest coraz gorzej. Nałapali klijentów i teraz się wycofują . Najbardziej mnie właśnie śmieszyła ich wiadomość ,przy zmianie warunków Cash Back ,a umotywowali to tym ,że nie ma dużo osób zainteresowanych. Śmiech i jawne walenie w ........ . Nie mam pewności ale chyba dobrze u nich wyglądają kredyty ,ale nie bezpośredni z banku tylko te na zakup danego towaru co zazwyczaj proponują w sklepie np. rtv . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia73 0 Napisano 5 Lutego 2014 W przypadku klientów, którzy i tak zdecydują się na konto w Alior Sync, to i bez moneyback jest to atrakcyjne konto bankowe, ponieważ jest darmowe (prowadzenie, przelewy,korzystanie z karty) i dodatkowo 10 przelewów typu elixir - 15 minut pieniądze na koncie - gdzie taka usługa w innych bankach kosztuje nawet 10 zł za jeden. Zresztą nie jest jedynym bankiem, który zrezygnował z premiowania w ten sposób klientów. Nie znajdziesz moneyback w BGŻ (Konto z premią), Millennium (Dobre konto), BZ WBK (Wydajesz i Zarabiasz). Alior Bank (Konto Rozsądne) uciął moneyback do 3% (maks. 50 zł na m-c i 400 zł na rok), ale... dotyczy tylko wydatków na artykuły spożywcze i jest opłata miesięczna za prowadzenie konta. Jest jeszcze kilka banków, które oferują moneyback, ale pod kilkoma warunkami i na określony asortyment towarów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach